- 30 SEPTEMBER

shue, skolan var soft idag. slutade halv 3 med mentorstid. påväg hemåt så tog jag och Elsa räkmackor där vid IFK planen som dom gav gratis hahaha värsta fattiga. i alla fall, drog hem till mamma en stund och käka med bror och hämta ett linne. efter det tog jag bussen till hageby hem till Karen. bytte om och käka kladdkaka från igår som jag och Francesca gjorde :) har precis kommit hem till Francesca.
ska börja plugga lite matte nu, Francesca också. sen ska vi dra till HH och dansa med Pascal's grupp.

och som Francesca skrev i inlägget under så kommer jag bo hos min syster ett tag här i hageby! och hon har ingen internet just nu så det kommer bli låg uppdatering! hejdååååååååååååå


GÄSTBLOGG

Tjue sexbombar. Det är francesca här, valerie bad mig gästblogga! Hon har haft en underbar dag/natt med mig haha. Dom här sista dagarna kommer hon bo hos sin syster, min kusin. Och där finns ingen tillgång till internet så hon kommer inte blogga något. Hon bad mig säga det till er! Men visst kommer hon blogga när hon kommer hem till mig eller något ;)

Checka in min blogg babys. - www.francescamunoz.blogg.se


- 29 SEPTEMBER

sitter hemma hos kusinen Francesca just nu. hon ''pluggar'' och sjunger hahaha? stackars hon suger på engelska. i alla fall, har fixat mig lite sådära. senare kommer Karen hit. då ska jag hon och Francesca åka hem till mamma tror jag? jag ska hämta kläder ohsånt sen ska jag och Francesca ner till stan :)

btw, uppdateringen suger just nu jag vet hehe. jag kan va bättre men alltså jag sitter nästan aldrig vid datan längre. har inte tid. antingen är det plugg eller vännerna så ni får nöja er med åtminstonde 2 inlägg per dag.

men det var det, vi hörs när jag kan eller när jag har tid att skriva, puss på rumpaaaaaaaan. ♥


bild från augustifestivalen!





- HOS KUZGUZ

dagen spenderades med Christian Nicklas Maribel och ett par andra vänner i Strömma :) senare halv 9 typ så gick jag Nicklas och Maribel till hageby. träffade Francesca Samir och Stephanie. drog till HC en snabbis och nu sitter jag här med kuzguzen. väntar tills Karen ska messa sen ska jag dra hem till henne och sleepover. hon har ingen internet just nu så vi får höras imorgon! god natt ♥


lite halv gammal bild sådäraaaaaa.


- 28 SEPTEMBER

drog till skolan idag, och det var nice. tog hundra år tills vi sluta.. i alla fall, när jag kom hem kolla jag lite på tv-lation och nyss kom Maribel till moi. ska dra ut nu med några vi hörs senare byeeeee!


- GOD NATT!

ska parkera mitt arlse i köket nu, ska ta och käka något riktigt gott! för jag är hungrig som en äkta chilenare. YA HAHA skoja. nej men jag är jätte hungrig så ska fixa något! sen ska jag ta över sängen och sova. är dö trött och inte på bästa humöret. måste vara på topp humör och pigg imorgon. puss puss hihihi!


- GRATTIS BUBBEN ♥

Grattis till Christian Ortiz som fyller hela 14 år idag! :)




- 24NT

checkade in francesca's blogg nyss, och där skrev hon att vår moster Priscilla blev intervjuad av 24NT

klicka på bilden för att se videon.




- KORT OM DAGEN!

drog somsagt till dansen och dansa lite. sen blev man SJÄLVKLART irriterad som alla andra dansträningar så jag drog därifrån med Nicklas. utanför träffade vi Belli. vi yra runt i stan lite och massa sen drog vi till De geer skolan och chilla med Christian och Micki också. kom hem för inte så länge sen!

och headern btw.. har gjort lite olika headers men blir inte nöjd med någon. vet inte hur jag ska göra den?!?! om någon kan hjälpa till eller ge tips så är ni skit gulliga. puss (L)


har knappt några nya bilder så den här får duga!


- 27 SEPTEMBER

drog inte till skolan idag.. vaknade 20 i 11 i mammas säng hihi. låg där till ungefär klockan 2. kollade på våra bästa år, tyra show, top model & oprah. haha inget liv!

måste snart börja fixa mig och äta, för klockan 5 är det dans i latino teater med tjejerna som vanligt! sen ska jag vara med Nicklas, Christian och Micki tror jag :) ska fixa bloggen idag så det kanske kommer se lite konstig ut så ni vet hehehe.


- 26 SEPTEMBER

dagen börja med att jag vakna klockan 1 och hoppa in i duschen direkt & fixa mig. sen träffa jag Beli Nicklas & Christian. vi drog hem till Christian och hade skit kul hos han. sen drog vi ut med Andrej Micki & Donna. alla drog hem runt 7 eller nåt? senare halv 8 typ så drog jag till De geer skolan med Micki Nicklas Christian & Andrej. vi chilla och snacka lite. sen drog alla hemåt halv 9 typ :)


- HAHAHAHAHA


- dagens...

låt: como dice el DJ
frisyr: utsläppt.
smink: mascara.
klädsel: leggins, cykelbyxor, linne & jeansjacka.
planer: ute med några & christians födelsedagsfest.
vill ha: klackskorna längre ner!
saknad: nobody.
tråkigaste: nu.
finaste: -
kram: dom sista var christian & nicklas. :)
humör: BÄÄÄÄST.
mående : bara för bra!
borde: sova kanske.
parfym: date love.
bästa: dagen idag.
längtan: nothing.
kärlek: ♥
skratt: massor!
tanke: -
irritationsobjekt: inget.
smycke: armband & örhänge.
just nu: data & tråk.
önskan: -



- KLOCKREN DAG!

drog ut i Hageby med Francesca och träffa Samir Delton Erduan Rebecca Sandy Mariam Claudia & 2 tjejer till. sen drog vi oss hem till mig + Maribel. vi fixa oss och allt sen drog vi hem till Christian! där fanns massa kult folk. senare mot kvällen när några drog var jag ute med några av oss. sen drog alla hemåt medans jag var ute med Christian och Nicklas. vi var kvar lite och sen drog vi hem till Christian och chilla hemma hos han till halv 2 drog jag hemåt. lyssnar på lite musik just nu, chillar och chattar i msn. tack för en sjukt kul dag alla! ♥


- 25 SEPTEMBER

vakna klockan 11 brevid bögen. vi drog till HC en snabbis och köpte. sen när vi kom tillbaka käkade vi buffé frukost hahah. samtidigt kollade vi på It's a boy-girl thing. skit bra film! gick och la mig en stund i sängen medans francesca nörda datan. nu har vi bytt platser hahah tjockisen snackar i telefon :)

senare ska vi träffa Rebecca och några och yra runt. senare mot kvällen ska vi dra hem till Christian för att fira han. bubben fyller ju år på måndag hihi :) hejdå fulingar ♥

bilder från igår..













- SLEEPOVER HOS KUZGUZ

drog ut tidigare idag med Nicklas, Beli & Christian. senare kom Becca och Andrej. vi satt och chilla, hade skit roligt. sen drog vi mot Källvinds och dit kom Micki & Donna :)  alla drog ner mot MC och käkade sen väntade alla med mig och Becca vid busshållsplatsen. vi åkte mot Hageby. jag drog till Francesca och Becca drog till några. ska sova över hos francesca inatt hihi ska kolla på komedi film sen och tjocka oss med chips! ''how high'' heter filmen.
vi hörs när vi hörs, okej? okej bra.


- ME WAAAAANT, I THINK I'M IN LOVED...







- DO IT ALL NIGHT

höll just på att kolla på min blogg lite. brukar kolla igenom grejer ohså vidare. ibland brukar jag också lägga upp bild på mina header och jag har aldrig gjort någon fin HAHAHAH alla ser ut som soppor helt seriöst! har aldrig blivit nöjd med någon heller! stackars mig :) den jag har nu är nog den ruttnaste jag kan komma ihåg som jag har gjort så ska ta och fixa en ny nu bara för jag inte har något för mig :)


- *BLOGGAR*

hahah bara skrev något på rubriken om ni undrar. i alla fall, sitter här nu och håller mig från att bajsa har precis käkat massa chips hahahah fräscht! har bara suttit och kollat på tven ända sen jag kom hem:) skulle vara med några idag med vet inte om det blir så.. sen skulle jag dra till stan med maribel? men vet inte om det heller blir av? hahah ne men nu måste jag på toan fan den väntar hihihi hejrååååååååå (K)


GANGSTAAAAAAAAAA


- FRIDAY

NO - hade prov som gick sådär.
musik - för sjunga en och en för HG sen hade vi musiktävling.
NOlab - fick jobba med vad man ville och jag jobba med matte.
lunch - korvstroganof
spanska - hade förhör som var lätt som en plätt!
matte - gjorde inte så mycket men är låååångt före några ändå. (Y)
slut - 13:30.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELG. !







- GODMORGON.

har precis pluggat klart till NO-provet :) ska ha det direkt nu på morgonen! i alla fall jag är klar och allt, ska börja cykla till skolan tjugo över så ska bara chilla lite, vi hörs efter skolan. ♥

¨
fråga inte om handen hahaha.


- GOOD NIGHT

har precis kommit hem! efter dansen var man ute lite med mens kusinen. vi drog till MC och sen till kinagungan med samir delton & erduan. ska äta nu och plugga sen sova sött! imorgon ska jag nog köpa lite mer grejer i stan med mamma sen träffa några och mot kvällen träffa kusin. men vi hörs mer imorgon! puss (L)


- NEW IN


♥ halsduk från JC - 150 :-


(dålig bild)
♥ mjukisbyxor från H&M - 99:-



- 23 SEPTEMBER

idrott - missa det för jag hade möte.
svenska - jobba med skräck & rädsla.
spanska - fick göra några kort grejer.
lunch - fisk med potatis.
matte - kalabalik, blev klar med veckans uppgifter.
engelska - gjorde förhör och sen jobba i boken.
mentorstid - snackade om duscharna i idrotten & om arbetsron. -.-

fick sluta 10 minuter tidigare, alltså 20 över 3. fick skjuss hem av Andrej med hans cykel. när jag kom hem käkade jag lite, titta på tv, somna och när jag vakna titta på tv igen. fixade mig nyss lite och ska snart cykla hem till Karen och lämna hennes klänning som hon behöver till nån galapremiär. sen ska jag till HH (hagebyhus) och dansa hos Pascal's grupp today! tror Francesca och Maribel också ska dra för att prova? läste på hennes blogg iaf haha men i alla fall. när jag kommer hem ska jag plugga lite NO , har prov om luften imorgon!
vi hörs motherf*ckers ♥





- 22 SEPTEMBER

hej, förlåt för dålig uppdatering. men jag har aldrig tid att sitta vid datan nästan.. i alla fall, skolan var soft idag! bara 4 lektioner. efter skolan drog jag hem och kolla på mina vanliga pogrammer: tyra show & top model. sen drog jag ner till stan med mamma. fick bara med mig mjukisbyxor & en halsduk. visar det imorgon! när jag kom hem så satte jag mig i köket och börja plugga direkt! ska läsa lite till nu sen sova. imorgon skippar jag idrotten på morgonen igen för jag ska ha möte, irriterandeeee -.-  jaja vi hörs när vi hörs ♥


- dagens...

låt: ingen.
frisyr: usläppt.
smink: mascara.
klädsel: jeansleggins & adidaskofta.
planer: stan&plugg.
vill ha: dont know.
saknad: massa!
tråkigaste: sjuk :(
finaste: ..
kram: kommer inte ihåg.
humör: bäst/irriterad.
mående : sjuk.
borde: plugga lite till kanske?
parfym: date eller nåt?
bästa: meeeeeee!
längtan: imorgon
kärlek: ...
skratt: massa :)
tanke: jadu..
irritationsobjekt: han..
smycke: armband & örhänge.
just nu: data.
önskan: massor!



- PLUGG

nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite engelska & NO. vi får höras imorn, godnatt! ♥


- DOMINIC


hihi värsta sötnosen, men kaxigaste killen i stan kan jag lova hahahaha!


- 21 SEPTEMBER

efter skolan gick jag hem direkt och kollade på Tyra show & Top model och sen städade jag och samtidigt vara barnvakt! när mamma kom hem fixade jag mig för att dra till stan men vi tare imorgon bara för vi var barnvakt för Dominic. Christian ringde mig sen så jag gick ut och va med han, nicklas & 2 andra killar. sen gick Christian och en kille & Becca kom. jag drog och hjälpte mamma att handla sen träffa jag dom igen, vi chillade ute lite. sen drog alla hemåt:) ska dra och äta nu sen MÅSTE jag verkligen plugga! herå ♥


loveu bebita <3


- SCHOOL

NO - tränade på NO provet vi har på torsdag/fredag
svenska (2) - gjorde knappt något
bild - alf gav oss ett papper med märken som man skulle kunna namnet på,
men alltså om man inte kunde namnet på dom fick man gå runt i skolan och fråga folk.
lunch - potatis med någon brun grej.
engelska - jobba i boken.
SO - prov, DET GICK SKIT DÅLIGT!


- 20 SEPTEMBER

skolan var helt okej förutom skolfoto då :(  efter skolan gick jag hem och kolla på Tyra show och en liten del av Top model sen bytte jag om lite och sen träffa jag francesca pilly och maribel i stan. vi tog spårvagnen till Latino teatern och där va maria & ana. vi håller på med en ny dans just nu så tummen upp för det:) sen gick francesca jag maribel och pilly tillbaka till stan och francesca köpte en halsduk. sen gick jag upp till de geer skolan och var ute lite med en. kom hem runt 9. har precis käkat hehehe.

just nu lyssnar jag på musik, chattar & smsar! ska snart träna lite på ett NO & SO prov/test vi har tills imorgon :(  och efter det ska tvätta bort sminket & sova djuuuuuuuuuuuuup. men vi hörs imorgon, godnatt (K)


- RÖSTA PÅ MIG!

tävlar i någon blogg som veckansblogg och det skulle va sött om ni
tog och röstade på mig! kommentera nummer 4, SNÄLLAAAA

http://onbeauty.blogg.se/2010/september/utkast-sept-20-2010.html?_tmp=1c31379e8dbf8ccd073740e7c603f51825b9510e



- BTW..

bloggen är helt fuckad just nu -.-
headern blev fail men jag orkar inte bry mig.






- HOMEE

kom hem för typ 2 timmar sen. och kollade i sandys&emilias blogg och sandy skrev att det är skolfoto imorn eller på tisdag?!?! har värsta paniken för jag har glömt bort det och jag vet inte vad jag ska ha på mig :'( ska hoppa in i duschen nu sen ska jag leta som en galning efter några kläder! men vi hörs imorn då, godnatt ♥


gullig bild


- med francesca

tog bussen till francesca med maribel, vi har chillat lite i francescas rum med cola och chips och snackat om allt möjligt! länge sen vi var tillsammans <3. maribel gick precis så nu är det bara jag och kusin. håller på att nörda data just nu. snart ska jag åka iväg till mormor och hämta lite grejer sen åker jag hemåt. :)


- OUTFIT & FACELOOK

li
jag:
♥ adidas kofta - francesca's
♥ mjukis - team sportia
♥ linne - gina tricot
maribel:
♥ mjukis - team sportia
♥ linne - francesca's
♥ jeans jacka - min ;)

- ORPHAN

käkade nyss frukost med maribel. vi har precis laddat ner er film! den heter Orphan. jag har redan sett den men maribel ville se den:) vi hörs puss!


- MED MARIBEL

hallå där! vaknade typ halv 11 och maribel sa att jag hade snackat i sömnen HAHA.
jag: det var här vi träffades
maribel: VAAAAAAAH?
jag: aa det var här vi träffades
maribel: vad snackar du om?
sen la jag mig igen och tänkte efter ''vad fan snackar jag om'' HAHAH.  

i alla fall.. maribel har pluggat lite sådär medans jag har suttit vad datan :)
ojuste, jag glömde lämna in bilderna från igår hehe men lägger dom nån annan gång.

- HAHAHAH IDIOTER


- sleepover hos maribel (R)

satt och tråka sönder hemma tills maribel rädda mig haha. hon ringde mig, hon var påväg hemåt. men jag sa till henne att komma till mig:) gjorde lite saker sen fick vi skjuss hem till henne. ska sova här! flummar sönder just nu hahhahaa va ett tag sen man träffa henne!.. senare kommer ni få massa videos och bilder som vi ska fixa bara för det är chiles national dag;) håller på att lyssna på värsta spanska musiken och allt. haha vi hörs ♥






gammla bilder på mig och min underbara maribel, som hon aldrig har skickat <3


- CHILES NATIONALDAG. ♥




- HAR MAN TRÅKIGT SÅ HAR MAN.

- 4 frågor om förhållanden
är du singel? - som fan haha.
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - vet inte.
hur många har du varit kär i? - har aldrig varit riktigt kär.
är du kär just nu? - nej.

- 10 frågor om dig själv
namn? - valerie.
när fyller du år? - 16 februari.
några piercingar? - öron.
vad har du på dig just nu? - mjukis & t-shirt.
vilken årstid är bäst? - sommar såklart.
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vet inte haha.
vad tycker du mest om hos dig själv? - svår fråga.
vad är du bra på? - sova haha.
vem älskar du mest på denna jorden - familjen. 
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - beror på.

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - francesca.
vem är den roligaste av dina vänner? - olika.
vem är snyggast av dina vänner? - finns många. ;)
vem är mest partyprisse? - vet inte haha.
vem är den du helst har filmkväll med? - francesca & maribel.
vem av dina vänner är mest "evil"? -  bra fråga.

- 12 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - francesca. <3
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - inte med pappa.
vem är farligast i din familj? - lillebror haha.
vem ser roligast ut i din familj? - alla haha.
har ni något husdjur? - nej.
vem har du mest gemensamt med? -  vet inte.
vem står för underhållningen? - haha vet inte.
vem sover du oftast med? - mobilen.
roligaste kvällen med familjemedlem? - fatta inte frågan haha.
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - typ nån timme sen eller nåt.
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - i början av sommaren.

- 10 frågor om idag
vad har du gjort? - sovit.
har du varit glad idag? - nae men inte dåligt heller.
har du varit ledsen idag? - nej.
har du gjort något bra idag? - vet inte haha.
vad ska du göra nu? - sitta lite vid datan sen sova en stund.
har du gjort något dåligt idag? - har jag väl inte.
vad har du ätit idag? - pizza.
har du duschat idag? - nej, ska det senare.
är du trött nu? - ja.
vad händer imorn? - vet faktiskt inte.
har du varit i skolan idag? - nae det är lördag.

- Annat
Hur mår du just nu? - sådär, är sjuk.
Har du piercat dig? - aa.
Är du hungrig nu? -  nae.
Vad är klockan nu just nu? - 18:17
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? -  blogg, spotfiy & facebook.

- Telefon/ Mobil
Vem ringde dig senast? - maribel.
em ringde du senast? - mamma.
Vem sms:a till dig senast? - johannes.
Vem sms:a du till senast? - maribel.

- Övrigt
Gillar du punk? - vet inte haha.

- Musik
Lyssnar du på musik just nu? - ja.
Vilket är ditt favoritband? - ingen speciell.
Vad gillar du för musik? - olika.

- Kläder
Har du fler än 4 linnen? - ja.
Har du fler än 3 jeans? - ja.
Har du fler än 5 tröjor? - ja.

- Kärlek
Är du kär just nu? - nej.
Har du kysst någon idag? - nej.
Har du ett förhållande? - nej.
Är du romantisk? - vet faktiskt inte haha.
Har du kysst någon? - hemligt.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - haha hemlis.
Hur länge höll det? - minns inte.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - alltså, det kommer när det kommer. om ni fattar vad jag menar haha.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - orka.
Vem sov du senast bredvid? - lillebror.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - haha nej.
När fick du din första kyss? - hemligt.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - vet inte.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - haha aldrig.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - vet inte.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? -  vet inte, olika typ.


- dagens...

låt: ingen jag har i huvvet just nu.
frisyr: usläppt.
smink: ingenting.
klädsel: troser & t-shirt.
planer: hemmadag.
vill ha: roligt.
saknad: kusin.
tråkigaste: sjuk.
finaste: ♥.
kram: ingen idag.
humör: okej.
mående : sjuk & trött.
borde: vila och göra lite läxor.
parfym: ingen.
bästa: jag.
längtan: måndag.
kärlek: -
skratt: inget speciellt.
tanke: massa.
irritationsobjekt: min hosta & huvudvärk.
smycke: armband.
just nu: data.
önskan: massa.



- 18 SEPTEMBER!

vaknade klockan 10 sen somnade jag om till klockan 4 ungefär. är sjuk tror jag :( har ont i hela kroppen, kan knappt röra mig fan. och så orkar jag inte göra någonting. vill spy och har ont i huvvet och halsen! tog en avledon förut så jag känner mig åtminstonde liite bättre. käkade precis pizza med mamma, ska snart gå och lägga mig igen en stund, är skit trött! bloggar kanske mer senare om jag orkar , annars hörs vi imorn.

 
hitta en gammal bild i mina gamla arkiv. :)


- godnatt!

orkar inte kolla på filmen hehe. ska gå och lägga mig istället, lyssna på musik och smsa runt lite sen sova i min sköna stora underbara mjuka säng hahahah nej men vi hörs imorgon. pusssssssss!

- I want it that way ;)

shena bananer! sitter och dunkar music här i min ensamhet i mörkret med en påse godis & mobilen som jag sms:ar med. trevligt! som ni kanske har märkt så har jag tråkigt eftersom jag har ändrat bloggen lite heheh. ska bara ha den en stund tills jag har tagit lite nya bilder ohså, haha gammlaste bilden (headern) sen våras typ och rosa färgen ska jag ändra sen. + att francesca ska bara fixa en grej med bakrunden men jaja skit samma. hihiihih är lite egenvärld men ska kolla på en film som heter How high eller nåt? en komedi i alla fall.. andrej sa att jag skulle dö av garv?;) vi får väl se.. hörs efter filmen! om nån ens är vaken nu föressten haha bye (K)



- 17 SEPTEMBER

efter skolan drog jag hem och fixa mig lite, sen drog jag ner till stan med mami och sola. efter det gick vi och köpte kebab&godis ;) gick hem en snabbis sen träffa jag johannes. vi drog till strömma lite och chilla :) efter strömma drog jag ner till MC med johannes, christian, niklas, hamza & någon annan. kom hem tjugo över elva typ. är ensam hemma nu, skönt! just nu dunkar jag lite musik och chattar runt ♥

- dagens...

låt: quiero conocerte
frisyr: utsläppt
smink: ingenting :)
klädsel: jeansleggins, linne & stor kofta.
planer: shoppa & sola med mami (L)
vill ha: NY MOBIL :@
saknad: buttran!!
tråkigaste: inget.
finaste: -
kram: minns inteeeee.
humör: bäst :)
mående : trött.
borde: göra läxor, men det gör jag i helgen ;)
parfym: mammas parfym.
bästa: ME
längtan: måndag (L)
kärlek: -
skratt: nothing special.
tanke: massa.
irritationsobjekt: ingen/inget.
smycke: armband & örhänge!
just nu: väntar på mami & sitter vid datan.
önskan: massoooooor.

- SKOLAAAAAAAN.

musik - körde på musiktävling & spela instrument
NO - kollade på 2 filmer
lunch - potatismos med körv
matte - gjorde en uppgift med eliott sen räkna i boken
NO - gick inte på den lektionen för hamza låste in mig i toan -.-


- GÖDMÖRGÖN

hejjjjjjjjjjjjjjsan, har typ inte tid att skriva men ville bara släppa ett inlägg:) börjar halv 10 så måste börja gå snart. hm.. ska bara borsta tänderna ohså FRÄSHT. blogger men när jag kommer hem töntar ♥


bilden säger allt hiihihih


- ÅHHH..

inte på bästa humöret just nu så berättar kort om dagen! träffade som sagt maribel. gick runt lite och kolla på kläder, sen drog vi till MC och träffa edessa & patricia. sen drog jag och maribel till de geer skolan.. kom hem runt halv 10! ska käka något sen tvätta bort sminket och sova. är dö trött och på säääämsta humöret :/ hejdå!


gammal bajs bild, har inga nya bilder just nu

- 16 SEPTEMBER

skola som vanligt, kul skoldag faktiskt:) slutade halv 3 och typ dampa i skolan lite med becca hahah. sen drog jag hemåt och sov till nu typ? har fixat mig liite och ska dra och möta min saknade häxa maribel nere i stan! ska typ bara gå runt lite och snacka:) hörs när jag kommer hem! puss


bilden har ni sett!


- MÖTE...

skippar idrotten, skönt! ska ha möte nu halv 9 med mamma, lillebror och några. ÄNNU VÄRRE! pallar fan inga mer möten jävla weioloaike -.-  hejdåååååååååå


- TORSDAAAAAAG.

ha vad händer :) vakna för typ en timme sen. är helt döddddd, alltså så trött jag är! och jag har till och med idrott nu på morgonen :( har precis käkat och fixat klart mig i alla fall... ska bara packa lite shit sen drar jag till skolan. hörs efter det bitchez (K)


- 15 SEPTEMBER

drog aldrig ut för maribel hörde aldrig av sig för hennes mobil dog:) stanna bara hemma istället och sov bort hela min dag! vet inte hur jag ska kunna somna nu -.-  ska chilla lite framför datan och sen ska jag tvätta bort sminket och kolla på tv. ♥


- ME TODAY!



- hm..

hej, gick inte till skolan idag. har ingenting att blogga om just nu, eller jo bara om vad som ska hända idag men det berättar jag när dagen är slut istället :) blogga bara lite så ni hade åtminstonde något att läsa hahahh bye!♥

- 14 SEPTEMBER ♥

softa hemma lite sen gick jag till hemköp med lillebror, påvägen hem stanna jag ute lite. blev på bättre humör iaf.. sen när jag skulle till Time för att köpa choklad till mama (haha) så träffa man på micki christian och johannes. sen när jag johannes och christian var påväg hemåt så var det en hund som skällde på oss och försökte döda oss? hahah.. jag och christian hoppar till sådära medans johannes springer därifrån 9842398 kilometer i timmen. om jag och christian inte dog av garv! hahaha.. kom hem runt 9, halv 10? kolla på en halv film med bror och mamma hahah. ska softa lite här sen sova, är dö trött! PUSSAR FRÅN MIG TILL ER!


- SO CONFUSED



- TAGEN AV NINA,


Gör denna lista om du har tråkigt!

Är du singel?
- ja.
Den lyckligaste tiden i ditt liv? - finns många.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - vet inte :)
Har du varit kär i någon? - inte riktigt kär.
Sover du hellre ensam eller med någon? - beror på.
Går du i skolan? - aa.
Har du varit i skolan idag? - aa.
Hur mår du just nu ? - sådär.
Har du piercat dig ? - jaa.
Vad är klockan nu? - 17.51
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu?- spotify, msn, bdb & blogg.
Är du kär just nu? - nae.
Har du kysst någon idag? - nej.
Har du ett förhållande? - nae

Har du varit otrogen och om ja, varför? - kommer aldrig hända :)
Är du romantisk? - vet inte hahah.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - aldrig!
Är du svårflörtad? - vet inte? xd
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - hahah vet inte :d
Hur länge höll det? - minns inte?
Har du nångång slagit någon du tyckt om? - har jag väl :P
Har du varit tillsammans med två samtidigt? nej palla fan
Är du en bra pojk/flickvän? - hoppas andra tycker det.
Vem låg du senast bredvid (av det motsatta könet)- hmm.. vet inte

Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - olika typ.

Vännskap eller kärlek? - just nu, vänskap!
Gillar du någon nu?- nej.
Vem krama du senast?- casandra!
Har du någonsin rökt?- provat bara.
När rökte du senast?- längesen.
Tycker du dom här frågorna är jobbiga?- inte direkt.
 
Har du varit ärlig?- ja! :)

- fett irriteradddddd!

efter skolan tog jag och johannes spårvagnen ner till stan sen bytta vi till den andra spårvagnen ner till djäknepark!.. dampade lite där borta för johannes typ skämde ut mig OCH mitt namn -.-  han gick i korridorerna och ropa: VALERIE MUÑOZ, VALERIE MUÑOZ, VALERIE MUÑOZ. skämit? aa fifan! efter en stund kom äntligen Casandra älsklingen. kramades som huliganer hahahah! efter att vi hade chillat och hade kul så cykla jag och johannes upp till stan en snabbis för att göra en grej :) sen forsatte vi upp hem till oss. sitter hemma nu fett irriterad vet inte varför, kanske mensen? hahah jaja, vi hörs när vi hörs!



- SKOLDAGEN

NO - luften
svenska - gjorde en uppgift från en bok jag läste
bild - gjorde klart mönster sen gjorde vi en stämpel gjord av potatis hahha
lunch - potatis och fisk -.-
engelska - skrev lite om den där serien vi såg igår (Goal)
SO - skippa den lektionen


- 13 SEPTEMBER .

efter skolan drog jag hem och hade möte. efter det fick jag skjuss till lokalen där tjejerna väntade. vi skulle ha dansträning men francescas pappa var inte där så han kunde öppa :/ vi drog hem till honom men han var inte där. tjejerna drog hemåt medans jag va ute lite till med nåå. kom hem för inte så länge sen och käka. ska snart lägg mig är dö trött hejdåååååå.

- I WANT SUMMER BACK. ♥



- SKOLDAGEN..

mentorstid snacka om helgen .
SO håller på göra en video med andreas daniel och armin om socialdemokraterna .
spanska gjorde lite olika saker .
SO gjorde nåt papper om partierna .
lunch pasta & nån sås .
engelska kolla på en serie sen snacka vi .

slutade 20 i 2, stannade kvar i skolan lite. kom hem för inte så länge sen!

- jersey shore 2

håller på att kollar på jersey shore 2! så jävla klockren :) just nu är det reklam så jag passade på att blogga lite och chatta med folk i msn. släpper ett inlägg efter programet! ♥


- SJUKT

det är sjukt hur bra den här killen är alltså han är helt klart bäst!.. efter mig ;)



- dagens...

låt: raindrops
frisyr: utsläppt
smink: liiiiite mascara
klädsel: mjukis och kofta
planer: hemmadag typ
vill ha: PARTY/SUMMER
saknad: häxan kadriye
tråkigaste: nu
finaste: -
kram: skit i det duuuu
humör: bra
mående : trött! 
borde: vet inte fan
parfym: bebis parfym från chile.
bästa: fortfarande jag
längtan: imorn - dans!
kärlek: -
skratt: inget speciellt.
tanke: vet inte
irritationsobjekt: -
smycke: armband och örhänge
just nu: tråkiiiiigt, blogg msn & musik.
önskan: systemkamera (L)


- SKÖN LÅT

kollade precis klart på filmen. eller aa för en stund sen! är jag hemma helt ensam och har tråkigt, buhu :( Mami, Mattias & Alexander + Rikard (barndomsvän som var här) åkte hem till Karen för att äta eller nåt?. jag vet inte varför jag inte hängde med hähä. just nu dunkar jag lite musik sådär helt ensam i mörkret :)



- ERASE ME

jag fattar inte varför folk ska vara så jobbiga för! ska hålla på sitta och klaga på hur fula eller dåliga folk är. ta en titt på er själv istället innan ni ska börja snacka om andra! ingen är perfekt. så sitt inte och berätta hur ful du tycker en person är om du själv inte är så perfekt! blir så irriterad att folk ska hålla på som dom gör. har inte fått taskiga kommentarer på sistonde, tummen upp för det! men nyss fick jag ett. och jag bryr mig inte direkt om vad ni eller du tycker om mig. men en sak säger jag bara - om du nu försöker trycka ner mig eller nåt liknande så funkar inte det :)

om man försöker förstöra för en eller snacka om hur dålig/ful person man är eller vad man snackar om, så gör det dig inte direkt till en bättre eller finare person? du gör det bara sämre för dig själv och inte för dom du snacka om. så om ni ska klaga på mig så behöver ni inte kommentera alls! vill ni/du snacka om jag är ful osv.. (om du tycker så) så kan du dra och säga det till någon som bryr sig! och jag är inte en av dom som bryr sig.



- TIRED

kom hem typ nyss, vá ute lite.. skulle träffa några andra också men det blev inget! jag hade absolut ingen ork.. känns som att jag kommer dö för så trött jag är! i alla fall..

ska fixa hit käk och kolla klart på filmen som jag inte hann se klart! för jag drog somsagt ut :) finns ingenting att blogga om.. får höras när jag har något att säga, puss och kram skum banannnnnnnnn


saknar dig häxaa!


- MOVIE

kom precis ut från duschen! ska ta och kolla på film. hörs senare :)


- LOVE MUSICAA ♥



- :|

vakna inte för så länge sen.. är dö trött! fast jag kunde inte somna om för jag sov i mami's säng och i taket så finns det som ett fönster eller vad man ska kalla det.. så allt ljus kom imot mitt ansikte -.- 

ny dag idag.. vet inte vad som händer! just nu håller jag i alla fall på att ladda ner en film, chattar runt och käkar flingor hehe. senare ska jag duscha och äta mat osv! kanske drar ut lite senare, får se ;)



- FRÅGOR

 
KÄRLEK:
Är du kär just nu? -  nej :)
Har du någon kille just nu? -  nej
Har du dumpat någon? - ja
Har någon dumpat dig? - ja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - ja när man var snorunge hahah
Vem kramade du senast? - hemligt ;)
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - är du rolig eller? han skulle få en smäll hahah

 

SKOLA
Är du duktig i skolan? - självklart, snäll flicka här ;)
Har du bra betyg/Omdöme? - vet inte :p
Har du fått göra om ett prov någongång? - nej
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - har jag väl
Sköter du dig i skolan - aa.. eller jag vet inte hahahh
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - säg mig - vem har inte?
Haft mobilen på lektionstid? - alltid
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - en gång i stockholm hahah
FAMILJ
Hur många är ni i din familj? - 3 med mig 
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - ja (mamma)
Trivs hemma? - aa
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - nej
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - nae :) 
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - nån gång
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - självklart <3


VÄNNER
Du har vänner? -haha aa? 
Du brukar vara med? - olika :)
Vem/vilka var du med sist? - däruuuu
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - ja <3
Är det okej att ha kill-kompisar? - varför inte
Har du pussat någon av dina kompisar? - aa
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - aldrig!
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - inte vad jag vet

 

FJORTIS
Du sminkar dig varje dag? - nae
Putar med läpparna på kort? - hahahh för det mesta
Tar kort på dina bröst? - orka nae?
Använder foundation på läpparna? - nae som en snorunge
Super dig packad varje helg? - never
Du har kysst en tjej? - vaa?  
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - plattar håret - ja. fjortis frisyr - nej.
Ditt hår är knallblont? - brunett baby

KRIMINELLT
Är det okej att vara kriminell? - nej?
Vill du bli kriminell - palla
Vad är inte okej med att vara kriminell? - allt
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - hahah äru sjuk
Har du suttit i fängelse? - ne
Vill du hamna i fängelset? - aa du vet
Har du gjort nåt kriminellt? - har jag väl
Har du blivit tagen av polisen/vakter? - 2 gånger bara, fast inget allvarligt :)

DÅLIGA TIDER
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - irriterad bara lite kort sådär
När grät du senast? - iiii länge sen!
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - nej? move on bara hah?  
Du har slagit ner någon? - aa fast driver
Du har blivit nedslagen? - aa fast driv
Du har skadat någon med flit? - aa fast inte allvarligt (A)
Har du någon gång viljat döda någon? - nej
Vem du bråka med senast - vet inte
Har du blivit våldtagen ? - hahahhaha varje kväll :)


- 11 SEPTEMBER

kom hem för nån timme sen eller nåt. va ute lite och chilla.. har bara nördat datan, finns inte så mycket att göra:) ska bara kolla runt lite på bloggar ohde sen ska jag dra och käka.. har inte käkat nåt typ! är dö hungrig. om jag hinner/orkar så ska jag fixa det där i sidan på bloggen (det svarta) hörs om jag fortfarande lever! hejdåååå


- HEMMA

sho, kom hem för någon minut sen. jag GICK till stan från navestad! skulle egentligen va med brudarna + francesca. men jag gick istället för en grej:) fett irriterad.. what ever! men sen drog jag dra hem till karen (syster)  som bor i hageby. skulle hämta cykeln för att slippa gå hem, men hon var inte hemma så jag gick bara -.- rätt skönt ute ändå! kanske drar ut snart med någon sen/snart.. om inte så ska jag bara chilla här hemma..




- dagens...

låt: i like the way
frisyr: ska platta snart
smink: inget
klädsel: mjukis och tröja
planer: dra ut med tjejerna
vill ha: vet inte
saknad: ingen
tråkigaste: du
finaste: ingen
kram: alexandra var den sista
humör: bäst :)
mående : trött 
borde: vet inte
parfym: inget
bästa: jag
längtan: måndag
kärlek: -
skratt: när jag dampa med mari (igår kväll)
tanke: ditt bajs
irritationsobjekt: du
smycke: armband och örhänge
just nu: är med idioterna (L)
önskan: att jag va bäst.. men det är jag redan


- UUPS!

märkte att det är svart på vänstra sidan haahahahh klumpigt av mig (a).
ska fixa det så fort jag orkar eller hinner. men det vá bara det, bye :)
 


- MED ALEXANDRA, BECCA & MARIBEL

ligger i sängen och chillar loss med tjejerna.. käkade lite pizza förut som jag och maribel bakade. jag ska bara platta håret nu sen ska vi dra till Din krog eller vafan det heter? hahahah.

fett seg idag fan! är helt död! vill bara softa.. men icke sa nicke! ska dra ut med tjejerna vet inte fannn vad vi ska göra. finns ingenting att göra plus att det är dåligt väder -.-

söt bild på mig och maribelcitaaah (R)


- MED BECCA & MARIBEL (L)

vaknade brevid tjockisen maribel som nördade datan:) vi kollade klart på The proposal för vi somnade igår. alltså vi ska bara veta hur mycket vi dampa. alltså vi dooooooooog av garv! bokstavlingen alltså. haha en kväll som är värd att minnas! ;)

what ever.. efter filmen så gjorde vi värsta big mama frukost (like always). vi åt ägg, pizza, vindruvor, kladdkaka och så drack vi massa mjölk! hahaha fettosar.

gick och hämta becca nyss och nu ligger vi i maribel's mamma's säng! chillar lite och snackar om allt möjligt :) men ska sluta blogga och mysa med mina älsklingar. chau



- 10 SEPTEMBER

hallå där! drog somsagt till hageby hus med francesca becca maribel samir erduan och delton:) vi chillade där nere utanför gymmet eller aa vad det heter. sen drog vi upp och kollade på idol och nån film. myyyyysigt! efter en stund drog vi in till aulan där fanns massa folk. börja släppa lite dans ;) sen sprang jag och maribel till bussen och nu är vi hos henne. ska sova över vetniiiiiii. ska baka pizza sen och kolla på The proposal. har redan sett den men ändå. kommer bli super duper bäst, eller hur maribel? ska dra mig, hejdå (K)


- dagens...

låt: burnin burnin
frisyr: mittbena
smink: mascara och lite brunkräm
klädsel: mjukis, 2 linnen & jeans jacka
planer: dra ut
vill ha: godissss
saknad: f & m <3
tråkigaste: nu
finaste: hm undra vem
kram: becca och sandy (L)
humör: braaaaa
mående : trött
borde: fan vet jag
parfym: strawberry
bästa: jag vem annars?
längtan: nothing right now
kärlek: -
skratt: haha när jag och sandy dampa för ett spel
tanke: -
irritationsobjekt: -
smycke: armband och örhänge
just nu: hungrig och trött hahaha!
önskan: ..



- SCHOOL

skolan va fett chill! började halv 10 med att alla i skolan vá i aulan och kollade på när lärarna var med i tävlingar osv. efter det drog vi (7:or) till Råtthålan HAHAH fattigt namn men det är ett ställe där man kan va, spela biljard och annat skit. vi vá där till 20 i 12, vi käkade sen hade man kul med några där vid speglarna. efter det drog alla in till Råtthålan igen till klockan 1 då vi slutade. soft skoldag alltså!
har bara suttit här nu, ska röra mig mot köket äta något sen kanske jag drar ut .. puss!



- NY HEADER




- YOU ARE WONDERFUL ♥




- JOJO - COMING FOR YOU

morgondages låt.



- FRIIIIIIDAY BABY

shena fan. vakna typ nyss och jag börjar 10? men jag ville ha lite tid att sitta vid datan för man är ju seg på att fixa sig :) i alla fall.. börjar somsagt klockan 10 och slutar klockan 1, SÅ JÄVLA SKÖNT! 3 timmar i skolan bara. vi har mentorsdag. men dom har inte sagt vad vi ska göra än, det säger dom idag -.-

hm.. finns inte så mycket att blogga om just nu.. statisktien har sjunkit skiiiit mycke :( bloggar typ inte lika mycket längre plus att det är tråkigt jagvet hahah stackars mig.. vet inte vad man ska blogga om längre!


bilden har ni sett! 


- SUCCSEX

här är en video från när jag & brudarna dansa i augustifestivalen! den här dansa vi också i lördags för 2 veckor sen? eller vad det nu var. men på den här videon gjorde vi oss bättre ifrån oss än den andra, för då skämde vi verkligen ut oss! så jävla dåligt det blev hahah. tagen utav francesca's blogg btw! kolla & njut ;)




- kort om dagen ..

efter skolan chilla jag lite hemma sådära. sen sminka jag mig och platta håret :) kolockan 7 drog jag till strömma med sandy och becca, (det var disco bara för vår skola) det var inte så jätte kul men inte så dåligt heller ;) efter discot så drog jag sandy becca hamza adnan ermin elver andrej saman salle & ralle ner till MC. va där ett bra tag! och efter en lång stund börja alla dra upp igen. kom hem typ halv 11? eller nåt jag vet inte. sitter och käkar här hahah ska dra och lägga mig är dö trött chauu


- dagens...

låt: coming for you
frisyr: utsläppt/platt
smink: i skolan inget, annars mascara & vit penna
klädsel: mjukis, linne & jeans jacka
planer: disco om de är tråkigt ute med några
vill ha: vet inte
saknad: -
tråkigaste: nu
finaste: morsan ofc
kram: däruuuuuuuuu
humör: bäst
mående : bra men lite sjuk
borde: ätaaaaaaaaa
parfym: strawberry
bästa: jag
längtan: inget speciellt
kärlek: -
skratt: massa
tanke: -
irritationsobjekt: ingen eller inget
smycke: armband och örhänge
just nu: väntar
önskan: puss


- DAGENS


vet inte vad jag gör med handen?


mjukis - team sportia
♥ linne - gina tricot
♥ jeans jacka - gina tricot


- SKOLDAGEN

idrott hann inte dra till idrotten (försenad)
svenska (2) typ gjorde en uppgift sen läste en bok
spanska klockan, hörövning, och lite annat olika
lunch ris med någon äcklig thaigrej
matte snackade om läxan eller hur man ska säga
engelska hörövning och sen jobba med boken
mentorstid snackade om regler, ikväll & imorn




- STRESS

vaknade typ kvart över 8 och jag börjar 20 i halv tror jag? blev precis klar så ska SPRINGA till skolan nu :O haha skoja det skulle va ett mirakel. nej men nu mååååste jag dra! fett stressad, hejdååååå


- 8 september

chillade ba hos maribel med francesca också sen gick vi ut och åkte roule blase eller hur fan man säger hahaha väldigt kul faktiskt ;) sen cykla jag och francesca till henne sen cykla jag vidare hem, kom kvart i 10 och käka på direkten hahah ska dra och lägga mig nu .. lite tidigt men är sjukt trött och det finns inget att göra! godnatt


- SKOLDAGEN..

hade somsagt inga vanliga lektioner! vi hade som en tävlings dag i sina grupper. varje klass är ju delade i 2 grupper om jag inte tror fel? i alla fall. sen fick man gå runt i skolan till olika klass rum och göra olika grejer i olika stationer. man skulle samla poäng för sin grupp! det var faktiskt kult förutom att jag va dö seg och trött och ganska irriterad.. på fredag kommer dom i alla fall säga vilka som vann :)

ska sminka mig snart och platta håret och kanske äta om jag hinner. sen ska jag cykla till hageby för att möta francesca och så ska vi cykla vidare hem till maribelcita. dont know vad som händer men det är ju nice väder idag också. tummen upp (Y) menmen har inget att skriva om nu så pusshejdå!


old pic..


- ONSDAG

shena fan, vakna typ nyss. börjar klockan 9 idag med att vi ska ha typ tävlingsdag eller nåt skit? kommer bli tråkigt eftersom min grupp är tråkig höhö :d. men som tur har vi inga vanliga lektioner idag! och så slutar vi klockan 2 också, sköööönt. men jaja ska dra och äta eller något, hejdå kycklingar


bild i repis


- EN FRÅGA ETT SVAR

Anonym om - DAGENS:
när kommer det upp en vidio på när ni dansar? (:
svar: när jag har fått den av någon som filma


- MY ALL ♥

från vaggan till döden!

HAHA SÅ FULA VI ÄÄ MEN FORTFARANDE BÄST .















- Chill

kom hem till francesca för ett tag sen vi är här med både maribel och alexandra<3 tjejerna håller på att kolla på mtv medans jag kollar runt i datan lite :) vet inte vad vi ska hitta på, något roligt iaf för det är ju lixom jag francesca maribel och alexandra lixom ;) yaa hahah! skoja, men vi får höras puss

gammla bilder..
















- BILDER FRÅN SKOLAN


blev inlåst i ett rum med agnes hihi
'
sexbomben andreas :D

HAHAHHA KOLLA HUR JOHANNES GARVA FÖR HAN SPOTTA PÅ SPEGELN

hahahahahh ska göra en sån på syslöjden höhöhöh

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA BECCA



HAHAHAHHAHAHA KOLLA JOHANNES


tråkiga bilder men hade bara lust :D


- DAGENS

FÖRLÅT FÖR DÅLIGA KVALITE PÅ MIN MOBIL -.-





jeans leggins - gina tricot
linne - H&M
kofta - cubus


- skoldagen!

idag var det vanlig skoldag.. alltså börja vi tisdan klockan halv 9 med..
NO pratade om luften och skrev lite
svenska(2) jag läste en bok
bild ritade mönster
lunch spagetti med köttfärsås
engelska läste högt 
SO kom 20 minuter försent så jag hann bara kolla på 8/9 reklmer om partierna

slutade 20 i 3, gick med merima. 
när jag kom hem så plugga jag matte läxan direkt!
så jävla enkel den vá hahah -.-
sitter här nu och chillar.. käkar chips ohså :)
ska fixa sofia's blogg nu! ciao ♥


  


- FRÅGOR

TIO JAG
1. heter: valerie
2. ålder: 13
3. bor: stan
4. längd: vet inte
5. har en bästa vän: nej
6. parfym: aa?
7. har på mig: mjukis linne & stickad tröja
8. har kompisar av det andra könet: aa
9. ska nu: äta
10. har bra självförtroende: arå

ÅTTA HAR
1. har en sjukdom: Nej
2. har många kompisar: Man har aldrig för många
3.har haft självmordstankar: nej
4. har vart kär i en som inte känt samma sak: vet inte tror det
5. har en kompis nu sedan barndomen: aa
6. har duschat idag: igår
7. har vart full: nej
8. har skilda föräldrar: ja

ÅTTA ÖVRIGT
1. vart utomlands: yesbox
2. vart var du utomlans sist: chile
3. vem berättar du allt för: francesca och maribel
4. vem litar du på mest: francesca och maribel
5. senaste inköp: klubba hahah
6. ljuger om vart du är till dina föräldrar: nej
7. tycker om någon just nu: nej
8. har åkt skidor: ja

SJU SENASTE
1. du pratade med: mama
2. du pratade i telefon me: samir's kompis hehe
3. smsa med: minns inte
4. du kramade: francesca
5. du pussade: francessca eller maribel i kinden
6. du msnade med: andrej eller francesca?
7. du sov bredvid: mobilen

FEM ANTINGEN ELLER
chips eller godis? chips
bästa vän eller många kompisar?: många
strul eller förhållande?: förhållande
jeans eller shorts?: shorts
svart eller gult? Svart!


HEJDÅ FOLKET SKA DRA OCH ÄTA SEN LÄGGA MIG PUSS

- 6 SEPTEMBER

efter dansen så drog jag francesca sandy rebecca delton samir erduan & emrah till klocket. vi bara va i parken där borta och chilla, och hade lite små kul sådära. runt halv 10 tog vi spårvagnen tillbaka. hoppas av i väster tull och kom hem för ett tag sen. sitter och chattar runt lite med folk :) ska dra och käka snart sen sova!


jag och maribelcita <3


- SVAR FRÅN FRÅGESTUNDEN .

vad är jag för dig ?
svar: bra och nära vän!

hur stor plats har jag i ditt hjärta ?
svar: stor

älskar du nisse ? för hon älskar dig.
svar: självklart

vad är jag för dig?
svar: känner dig inte så bra, och vi har inte bästa kontakten.
men du är en bra vän


chips/godis
svar: chips

cola/fanta
svar: dricker mest cola, så cola

glass/mjukglass
svar: vet inte, beror på vad jag är sugen på

favorit mat?
svar: ALLT

älskar du sofia?
för hon älskar dig.
svar: arå

va skulle du säga om STÖRSTA tönten (kille) kom fram till dig på stan o sa hej sexyy ?
svar: haha skulle garva eller kolla sneet antar jag?

gillar du någon ?
svar: alltså gillar och gillar.. jag gillar inte någon direkt.
men det finns ju några snyggingar ;)


vem litar du på t 100% ?
svar: francesca

vem vill du helst bo hos din mamma elr pappa ?
svar: om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte..
jag vill bo hos båda för jag älskar båda men det går ju inte.
vill bo hos pappa för skolan där är bra, skulle få en bra framtid.
men jag trivs bäst hos mamma, det är svårt det där ..


trivs du bäst i norrköping elr stockholm ?
svar: norrköping

kommer du flytta tbx ?
svar: det vet man aldrig

har en kille kommit fram t dig o sagt jag älskar dig ?
svar: på sätt och viss.. han har inte kommit fram direkt eller hur man säger.
haha , men ja någon har sagt jag älskar dig ansikte mot ansikte :)


hur många har du vart tsm med ?
svar: hemliiigt

hur många har du strulat med ?
svar: för personligt

äre kul att blogga ?
svar: ja men har tappat lusten lite.

Har du någon anledning till att du bloggar?
svar: det är väl kul? plus att jag vill kunna läsa
om mina dagar när jag va mindre när jag blir äldre


Har din bästavän svikit dej någongång?
svar: har aldrig direkt haft en bästavän om jag ska vara ärlig

Vilka bloggar följer du varje dag?
svar: AHAH älskar den här frågan!
francesca, maribel, ksenia, noemi, gabbie&mello, kimberly, belen, belinda,
lajlas, emilia&sandy, hannah, kadriye&karin, vaneza, nina, agnes, kissie,
foki, kenza & aliette!  

Har du testat att röka någongång?
svar: säg mig.. vem har inte?

choklad/lakrits
svar: båda men mest choklad

Vad är din favorit låt?
svar: gillar många låtar

Hur många killar har du vart tilsammans med?
svar: personligt!

pizza / donken ?
svar: mc

När kommer videon upp när ni dansade på augustifestivalen?
svar: så fort jag har fått den av någon

vad tänker du på när jag säger.....
kärlek ?
svar: det är stilla i huvet just nu

vännskap ?
svar: maribel & francesca 
(är kusin med francesca med whatever)

mat ?
svar: chilensk mat *hmmm*

musik ?
svar: disco haha?

sommar?
svar: sol, skumparty osv..

förhållande ?
svar: föreställer mig själv med en kille  när jag blir äldre
som jag älskar förrrr mycket. som jag inte kan släppa taget om,
och att han tar hand om mig och aa.. ni tjejer förstår vad jag menar ;)


de här eller ddedär .....
glass - godis?
svar: beror på

chips -bullar?
svar: chips

snus-cigg?
svar: cigg

tv-data?
svar: data
bajs - kiss?
svar: bajs gör ont ibland så kiss

blogg/msn ?
svar: msn


- skoldagen..

började halv 11 med att hela skolan samlades i hörsalsparken. lärarna snacka och blabla, sen gick vi alla upp mot skolan och dom uppträde och så fick vi tårta.. jag och sandy mådde värsta illa efter. så jävla äckligt fyfan! men jaja, sen fick vi dra in oh käka mat sen sluta för dagen! när jag kom hem så gick jag och la mig direkt. vakna typ nyss :) ska snart börja fixa mig och äta sen drar jag ner till latino teatern för att träna ny dans med tjejerna!




- FRÅGESTUNDEN!

glöm inte frågestundennnn, kom igen fråga på nu!
kanske svarar på dom när jag kommer hem så jalla fråga nu när ni har chansen :)


- MÅNDAG

godmorgon höhö. vakna typ klockan 8? tidigt eftersom jag börjar halv 11 typ. alla i hela skolan ska mötas i hörsalsparken och sen ska vi gå i karneval tåg upp till vår skola! och varje klass har eget tema. vi har tillexempel nörd-tema haha! kul då, :) sen när vi är i skolan kommer folk uppträda och vi kommer få tårta och jag vet inte vad! slutar klockan 1 tror jag? SKÖNT. håller på att chatta med sötnosen Agnes nu! ska börja äta & fixa mig snart så jag inte kommer försent! lägger in bilder ohde när jag kommer hem om jag hittar usbkabel för den är borta :( puss


- dagens...

låt: egosita - pitbull ft. belinda
frisyr: utsläppt/platt
smink: absolut ingenting!
klädsel: mjukis, linne & stickad tröja
planer: kolla match
vill ha: SOL
saknad: -
tråkigaste: -
finaste: ROMPAAAAAAH
kram: maribelcitaaa
humör: bäst
mående : bra
borde: sova
parfym: vet inte, maribels parfym iaf
bästa: ingenting speciellt
längtan: imorgon
kärlek: -
skratt: du
tanke: kihihihi
irritationsobjekt: din mamma på pizza
smycke: armband
just nu: va troruuuuu
önskan: -


- FÖRLÅT!

har inte fått bilderna och videorna än från när vi dansa..
lägger in dom så fort jag har fått dom! i promise.


- 5 september

kollade på flickan från ovan med maribel. sen så fixade vi oss i turbo fart och träffade marcus och jojje :) vi cyklade till bollis och kollade på match och hade lite kuligt sådära. sen när allt va klart så cykla jag och maribel tillbaka hem till henne, vi käkade och chilla lite sen cykla jag vidare till mormor för att hämta min bror :) kom hem runt klockan 9! ska duscha snart ohså sen sova (K)


- FRÅGA

amanda om - IGÅR:
går du i 7:an? :o

svar: ja, det gör jag! jag är 97:a :)


- IDIOT

Anonym om - IGÅR:
troru han kollar p hennes röv eller hans kompis e bakom er rtard

svar: eh tyvärr så visste jag att hans kompis va där. men vi/jag bara drev om det!
och vad bryr du dig om han hade kollat på hennes röv för? jävla avendsjuka människa.
sluta slössa din energi på att kommentera ANONYMT och massa skit! din fega lilla pussy.
tål du inte skämt så stick från min blogg


- IGÅR

francesca maribel och jag drog ut och där va samir och erduan :) vi knallade iväg till MC och där snackade man lite med filip och gaby. efter vi hade gjort det vi skulle så drog vi mot kina gungan. efter en stund kom nermin tror jag? sen efter han kom mariam och alexandra. några minuter efter kom jojje, marcus, kim, filip, filip, gaby, teglin & steffi. mycket kul hade vi må jag säga ;) vi bara chillade och släppte skämt lite sådär och hade skoj tills det börja bli mörkt!

klockan 10 eller 11 nåt? så gick jag francesca och maribel hem till francesca för att hämta våra grejer. vi bytte om snabbt (jag&maribel) sen cykla vi turbo hem till henne ;) vi bara satt i datn lite sådär och chilla. jag va sjukt trött så jag i maribels mammas säng till hon kasta sin hemtelefon på mitt huvve HAHAHAH. vi gick och la oss i maribels rum, och sen gick vi mot vardagsrummet och smsa och nörda datan. sen somna jag från ingenstan :)

vakna typ kvart över 10, och när jag sätter mig upp ser jag ett ansikte som liknar maribel. har bara chilat här nu och maribel håller på att duscha just nu! när hon kommer igen ska vi göra våfflor till frukost ;)


HAHAH bild från igår


- MED CHESCA, MARI, PILLY, ANA, MARIA & AMELA :D

vi är hemma hos francesca just nu! snart ska jag francesca och maribel ut för att träffa mariam och alexandra =) video's och bilder kommer nog upp när jag är hemma! puss <3<3


vi just ni ;)




- JALLA HABIBI

ska käka nu sen drar jag hem till francesca heeeeelt ofixad! tofs på huvvet och värsta mjukis kläderna haha. ska ändå byta om och fixa mig där, orkar verkligen inte nu! men jag bloggar mer där om jag har tid! för vi ska klippa och trixa och massa med kläderna och mixen på musiken ;) annars bloggar jag när jag kommer hem.

btw frågestunden är fortfarande uppe, hittils har bara 3 kommenterat. alltså jag dödar er inte om ni frågar :) tråkigt att man inte kan ha tävlingar och sånt längre för ingen vill vara med ohså, xd.. klicka här för att komma till frågestunden!


- dagens...

låt: lookin' - million stylez
frisyr: just nu.. tofs!
smink: you can look pretty without make up ;)
klädsel: just nu.. mjukis linne & kofta.
planer: dansuppvisning med brudarna!
vill ha: SOMMAR
saknad: kadriye garrido
tråkigaste: inget.
finaste: kläderna vi köpte igår ;)
kram: ingen än.
humör: nja det funkar väl
mående : sjuk!!!!!!
borde: fixa mig och ÄTAA
parfym: har inte lagt än
bästa: ingenting ännu :)
längtan: dansuppvisningen!
kärlek: -
skratt: -
tanke: fan vet jag
irritationsobjekt: nothing
smycke: armband
just nu: blogg msn spotify
önskan: BLI FRIIIISK


- LOOKIN' - MILLION STYLEZ ♥

här får ni en skön låt! dagens morgon låt ;)
lyssna och njut baby's ..



- GODMORGON!

åh är så jävla trött & sjuk! när ska jag bli frisk vafan?!.. vakna i alla fall för en halv timme sen. vill bara gå tillbaka till sängen men nej måste gå till duschen snart och tvätta håret. sen när jag har fixat mig och käkat så cyklar jag hem till francesca och så ska vi och maribel också fixa oss :) alltså ska bara byta om till kläderna vi köpte igår! visar bilder senare idag ;)


gammal dålig suddig bild!


- GODNATT

drar och lägger mig nu! måste upp tidigt imorgon och måste vara pigg och i topp form ;) är fortfarande sjuk fyfan! men får försöka göra mitt bästa ändå.. wish me luck :( hörs imorgon, besos!


- TRÅKIGT

kom hem förut typ runt klockan 9 eller något. skulle sova hos mormor men nepp så blev det inte! ända sen jag kom hem så har jag nördat sönder datan och ruttnat av tråk.. har i alla fall precis fixat klart kadriyes&karins blogg och både min egen =) gjorde bara en enkel header sådär! klicka här för att komma till tjejernas blogg


missu kadriye <3<3


- FRÅGESTUNDEN

glöm inte frågestunden liite längre ner! kom igen nu, vá inte tråkiga. frågaaaaaa pååååå :)


- INFORMATION

imorgon klockan 1 är det 2 dansuppvisningar med tjejerna. (tror det kommer vara andra som dansar också?) vet inte exakt vilken tid vi ska börja dansa och sånt men allt börjar klockan 1!men i alla fall.. kommer dansa första dansen med Francesca Maribel Ana Maria & Pilar. sen dansar jag en annan dans med bara Francesca & Maribel :) det kommer sådär säljas utländsk mat och annat. jag vet inte exakt vad som händer där men vi ska uppträda! men alla kommer och kollar i alla fall! ;)


- GRATTIS EMILIA NUÑEZ!

hoppas du har haft en toppen dag. love you :)




- 3 SEPTEMBER

drog till stan med cheka och mari. köpte lite grejer till imorgon! sen cyklade jag till mormor i navestad. vet inte vad jag ska göra nu. dör av tråk!


- HOS MARIBEL... IGEN!

shulelu, gullig rubrik? ;)

vaknade halv 8 och fixa mig , käkade och kollade på tv lite :)
sen cykla jag till skolan. vi började halv 10 med..
musik musiktävling, instrument, sjöng, och nått annat
NO gjorde 2 expriment
lunch äklig pastasallad som jag spottade ut på tallriken hahah!
spanska klockan & en dialog med andreas min bänkkompis!
matte klurade på några kluringar
NO bara skrev av läraren och snackade om luften som är ämnet just nu!

slutade halv 3 och fick skjuss av johannes hem med cykeln. duschade kroppen, bytte om och sånt. sen cyklade jag direkt till mormor men ingen va hemma så drog hem till maribel :) nu ska vi käka sen ska vi hämta francesca och sen shoppa loss till imorgon! förklarar med om det när jag har tid (IDAG)


- GODNATT

sover över hos mormor inatt :) ska dra och lägga mig nu! känner mig jätte sjuk så jag måste vila, måste till skolan imorgon. imorgon kommer det nog vara låg uppdatering för vi tjejer har mycket att göra för vi ska ju dansa på lördag! ger er mer information i ett annat inlägg när jag har tid :) men jalla är skit trött nu, så ska sova. godnatt pussgurkor :*


-


- BILDER ♥


jag och francesca (haha igga mig)

jag francesca och maribel (augustifestivalen)

francesca jag och maribel (augustifestivalen)

jag maribel och francesca (sleepover hos min syster karen)

haha fail





HAHA jag francesca och maribel <3

söta vi ää (not)

egenvärldar ?





gulligt fast nae





statyrer ? (jagochmaribel)

mobbad men bjuder

PARTY LIKE USSSS ;)



äreeeee så ?













DÖDDDDD


- HOS MARIBEL (H)

shena mina söta bananer!

just nu är jag hemma hos maribel :) är i hennes vardagsrum i varsin data hehe, vi håller på att vänta på Francesca.. när hon kommer så ska vi träna på vår dans till på Lördag!

gick inte till skolan idag för jag känner mig så sjuk! men ändå går jag ut (A). måste börja bli friskt snart alltså! men jag bryr mig inte, ska dra till skolan imorgon hur sjuk jag än är! men vi får höras ska chilla lite och ha kul med Maribelcita tills Francescasita kommer! puss på rumpan
 ♥


favorit bilden!


- sleepover hos kusin (L)

hejsan på dejsan!

cyklade somsagt hem till Francesca.. vi bara chillade och hade skit kul! dog av garv alltså shet. haha! i alla fall, efter en stund kom mormor, moster & morbror's tjej hit. sen knallade jag och kusinen till HC för att köpa lite. när vi kom tillbaka så käkade vi alla tjejer och snackade och hade kul ;) nu är alla helt döda haha!

btw, inatt sover jag över här för det blev för sent för mig för att åka hem :) kommer bli kul med kusinen! även om det är skola imorgon. vi är ju lite sådär loca i huvudet ;) haha! men vi får höras homies!



paola francesca & jag <3

paola francesca & jag<3

francesca priscilla och jag

francesca priscilla och jag <3

francesca prisicilla och jag

paola francesca priscilla och jag

cpe ögooooon men jag är snäll som bjuder eller hur (H)




- 1 SEPTEMBER

började 5 i 9 idag tror jag?..
syslöjd vi håller på att broderna eller vad det heter
rast
svenska jobbade med en svenskabok vi precis fick ;)
lunch potatis med korv haha fattig mat
rast
idrott
gick runt strömmen med andreas daniel och armin!
matte jobbade med ett papper
fick sluta 10 minuter tidigare, 5 i 2!

kom hem och glodde lite på tv och käka.. somna i en timme i sängen :) nu ska jag bara fräscha upp mig lite sen drar jag hem till francesca! vi ska vara ute lite tror jag. sen drar vi hem till henne för släkten ska dit för att fika eller nåt så jag drar också ;) vi hörs när vi hörs!



- godmorgon!

redan 1 september? alltså det känns som att jag firade nyår bara för någon dag sen.. i alla fall, vakna klockan 7. trodde klockan var 8 så jag fick värsta rycket och gick upp på direkt haha! men sen såg jag att det var klockan 7 bara så jag tog de lungt ;) platta håret lite och sminka mig. käka precis klart ''frukost''. ska bara borsta tänderna nu sen ska jag cykla till skolan, så vi hörs när jag kommer hem! :)





RSS 2.0