- 31 augusti

fick gäster tidigare idag.. några från släkten kom hit ett tag! när dom drog så satt jag bara och kolla på tv resten av dagen. nu ska jag dra och käka sen ska jag sova tror jag :) sov aldrig tidigare idag eftersom det kom gäster så känner mig skit trött, så vi får höras imorgon. puss!


- I LOVE YOU

hihi, visst är vi gulliga ? :D


- BORING

ni har säkert märkt att jag har tråkigt eftersom jag har släppt värsta inläggen hahah.. typ 8 stycken idag? 

har precis kollat klart på 2 filmer! är skit hungrig nu, käkade bara 2 mackor innan jag skulle till skolan idag. så jag ska dra och fixa lite käk nu och sen kanske jag drar och sover en stund :) känner mig död!


- - - - - - - - - - - - - - - - - Time Goes On, Just Like Life - - - - - - - - - - - - - -

saknar dig kadriye, älskling!


 


- VECKANS BLOGG!

1. www.vafanskavihetaa.blogg.se 10p.
2. www.francescamunoz.blogg.se 8p.
3. www.maribeleliza.blogg.se 6p.
4. www.namnfria.blogg.se 4p.
5. www.vanezavergara.blogg.se 1p.

grattis till sandy & emilia, nu blir ni länkade på bloggen i några dagar! :)



- GRATTIS SIMON HADDAD ♥

tonåring idag då, stor pojke nu va ;)
hoppas du får en underbar dag bästa nalle puh! <3<3


hade ingen annan bild..


- dagens...

låt: not my self tonight
frisyr: plattat utsläppt mittbena.
smink: helt sminkfri
klädsel: mjukis, linne & kofta.
planer: ingenting planerat
vill ha: sony ericsson mobilen med 12 megapixel (eller nåt) på kameran :O
saknad: kadriyeeee (L)
tråkigaste: just nu
finaste: mina byxor som jag har letat efter i 50 år
kram: ingen än ;)
humör: bara braaa
mående : sjuk
borde: vet inte :)
parfym: strawberry eller nåt
bästa: ingenting ännu.
längtan: lördag!
kärlek: -
skratt: -
tanke: däruuu
irritationsobjekt: hm..
smycke: som vanligt.. armband!
just nu: tråk, sjuk, data
önskan: ..

- stannar hemma!

hej igen!

drog aldrig till skolan förut.. för det första så gick det inte att öppna dörren? den är helt f*ckt up! går inte att öppna den för låset är typ löst? hahah, så jag var fast här inne.. 

jag känner mig ändå sjuk :( har skit ont i halsen, kan knappt själva! :s och så har jag lite huvudvärk! inatt hade jag till och med ont i magen. trodde det var mensvärk.. men nopp sn*pp, det var det inte. klanten maribel smitta francesca och francesca smitta mig. fast det gjorde hon igår! och maribel har ju värsta turen för hon var ju bara sjuk typ en dag haha -.-  stackars oss..

just nu har jag värsta tråkigt.. kan inte somna om och det finns ingenting att göra! så jag ska ladda ner ett par filmer nu som jag ska sitta kolla på och bara chilla lite sådär ;) hejdå sötisar!

 

- igår..

förlåt för min fattiga mobil men jag råkade ju ta sönder min touch (a)

 

- godmorgon

förlåt för jag inte blogga igår! jag hann tyvärr inte. men nu ska jag dra och platta håret! sen borsta tänderna osv.. bloggar mer när jag kommer hem istället med bilder ohsånt! vi hörs,

- bloggar mer när jag kommer hem!

för nu ska jag cykla ner till Gottoteket för att möta Francesca och Maribel. vi ska cykla ner till Latino teatern som är den lokalen vi tränar danserna i! ska träna lite med tjejerna:, Ana, Maria & Pilar. sen ska vi träna vår egna dans! så vi hörs senare då baby's ♥


gullig bild på oss (L)

- skoldagen..

vakna typ klockan 8 för jag glömde sätta på alarm på mobilen heheh. fixa mig i turbo fart sen cykla jag till skolan snabbt som bara den! som tur missa jag bara mentorslektionen som bara är 20 minuter långe eller nåt? men jaja när jag kom hade vi rast sen hade vi..

SO vi snackade bara om att alla i sveriga har rätt att säga vad dom tycker blabla.. har glömt vad det heter.
rast andra världskriget
spanska vi körde lite på klockan ohså :)
SO kollade på 2 filmer om det där jag sa längst upp.
lunch ris med kebabgryta
rast tredje världkriget
engelska kollade ett avsnitt av ett program som hete Goal

slutade tjugo i 2 :D


- hos buttran med bubblan (L)

förut vá vi bara hemma hos bubblan (maribel) vi fixa oss lite grann. sen chilla vi i hennes säng och nörda datan haha. sen kände vi för att ta frisk och luft :) så vi tog cyklarna och cykla till buttran's (francesca) gård och såg några. snacka lite och hade kul sen cykla vi vidare hem till francesca:) vi kolla på lite tv medans vi käka chips & cola med vaniljglass, mums! snart ska vi dra ut och träffa några polare sen måste jag cykla hem för att duscha ohsånt. det är skola imorgon, buhu! tummen ner för det :(


höhö random bild

- ''godmorgon''

vakna typ klockan 10 brevid maribel -.-  klanten väckte mig och fracesca hahah :) i alla fall, vi har bara legat i madrassen i 2 timmar och kollat på youtube-klipp. inget liv! nu håller maribel på att duscha, man hör henne sjunga värsta ;) men nu ska vi dra och fia frukost. bye!

- veckans blogg!

nu får ni ta och rösta på vem som ska bli veckans blogg!

1.
www.francescamunoz.blogg.se


2.
www.vafanskavihetaa.blogg.se


3. www.vanezavergara.blogg.se


4. www.namnfria.blogg.se


5. www.maribeleliza.blogg.se





- camping med bubblan & buttran ♥

drog somsagt till stan med francesca och maribel, efter att vi gick runt i stan så satt vi oss i MC och käka glass. sen åkte jag och francesca buss till min syster för att hämta en cykel, sen knallade vi vidare hem till francesca och käkade en liten snabbis. efter cykla vi hem till maribel. vi har tränat lite på dans och nu sitter vi här och snackar om allting och har allmänt kul :) senare blir det att tälta i maribel's trädgård, höhö kuligt! men vi hörs ska umgås med mina brudar nu, ciao (K)


bild från sleepovern hos karen min syster (L)


-


- MOT STAN

drar snart till stan med maribel och francesca! ska bara käka min omelett med tomater nu, som jag har gjort själv ;) i alla fall.. vi ska kolla runt på lite kläder som vi måste fixa till den 1 september! får då ska vi + brudarna (maria, ana & pilar) ha dansuppvisning igen fast på en fotbolls match tror jag det var? alltså för chile unido.. och eftersom vi ska dansa för dom (på pausen) så får vi pengar för att köpa kläder och massa till oss tills den 1 september.. men nu måste jag skynda för vi skulle träffas klockan 2 :O


gammaloredigeradfailbild
btw: hehe vilken viting jag är, FUCKING VANILJ HUD! :O 

- Picture This

shuu! har bara chillat här framför datan ett tag, chattat, lyssnat på musik, kollat bloggar och fixat bilder! håller på att ladda ner en film, Picture This. har redan sett den en gång med francesca :) den va jätte bra! rekommenderas btw! ..vet inte varför jag ska se den igen. hade bara lust.. har ändå inget att göra och ingen ger bra film tips höhöh. men ska fixa nåt gott att käka sålänge så jag har något att göra under filmen ;) efter de ska jag gå och lägga mig för jag är helt död! kanske släpper ett inlägg innan, puss (K)


- tävling ?

har lust att köra på en tävling men vet inte vilken..
så ge tips på vad ni vill ha för tävling! jalla :)

- THIS OR THAT ?

passar jag mer i ''snelugg'' eller ''mittbena'' ?
lite fail-ade bilder, men det får duga ;)



- What Do You Want From Me


- 27 augusti

började skolan halv 10 med musik, sen hade vi.. rast, NO, rast, spanska, lunch, matte & NO. rätt så okej dag! bara att jag va dö trött, höll på att somna på bordet på lektionerna.

crazy skoldag ska jag säga också! på luchen så attackera jag och andrej varann så jag har största märket i mitt ansiktet nära ögat typ HAHAH. ohsen på dom där korta rasterna så attackera jag och rebecca varann bara för vi försöker ta bilder på varann hela tiden. alltså omgggg! ni skulle dö av garv för alltså vi såg ut som jag vet inte vad. vi drog varann i håret, tog ner varandra, slog sönder varann hahah till slut bett de där djuret mig i armen och jag hade ingenstans att bita tillbaka så jag bet henne i huvvet HAHAHAHAHAHHA låter sjukt! men det var de närmsta min mun 'xd.

jaja, slutade halv 3. skit dåligt fan! på en fredag så ska man sluta halv 3 -.- men i alla fall.. drog hem direkt och tvätta mitt hår. platta det och sminka mig! har byt om lite, fixat mig sådär :) typ halv 7 ska jag dra ut.

bitmärke på min arm från becca höhöhöh


rivmärke? eller nåt av andrej höhöö -.-
det gör ont när jag ler/skrattar eller ens rör mig hahah :(



- godmorgon!

vakna typ halv 8, så jävla skönt haha! duschade kroppen en snabbis (ska duscha håret när jag kommer hem från skolan) sen har jag bara satt på mig lite mjukis kläder :) ska bara kolla runt lite på facebook nu sen ska jag platta håret och käka! har sovmorgon idag till halv 10 :) det behövdes haha. slutar dock halv 3 idag, buhu :( men då bloggar jag efter. så.. puss på rumpan nurå!


igår

- dagens...

låt: ingen
frisyr: utsläppt
smink: mascara och lite puder
klädsel: jeans leggins, linne och skjorta. sen bytte jag till en munk tröja bara.
planer: träffa francesca maribel och simon :)
vill ha: inget just nu.
saknad: casandraaa <3
tråkigaste: nu
finaste: bilderna på becca & sandy hahah (6)
kram: (K)
humör: super braaaaa
mående : trött!
borde: vet inte :)
parfym: mami's parfym :D
bästa: spanskan med andreas
längtan: sovaaaaaaa hahah
kärlek : ..
skratt: massa :)
tanke: hmm..
irritationsobjekt: inget
smycke: armband
just nu: musik, blogg & msn!
önskan: önskar massor höredu du:)

- BLIND TO YOU


OMG VILKET ÖGAAAAAA

- UPSI DAYSI

hahah så trög jag är (a) såg nyss på min header att jag hade skrivit www.valerie.blogg.se  jag glömde skriva munoz. så trögt av mig :) men ska ändå ändra till en header francesca gjorde åt mig när jag va hemma hos henne :) den är typ mer ''fräshare'' höhö fläshigt ;) men hejdåååååå!

- 26 augusti

efter att jag blogga så platta jag håret sen drog jag ut och va med maribel francesca och simon! vi bara chilla och hade allmänt roligt :) kom hem för ungefär 2 timmar sen. väntar på att mamma ska fixa något att käka till mig, för jag är dö hungrig! sen kanske jag tar en dusch. eller så gör jag det på morgonen imorgon för vi har sovmorgon till klockan halv 10 eller nåt sånt :)


lite mobbad bild men jag bjuder!

- dagens outfit




dålig kvalité till max -.-

jeans leggins - bikbok
linne - H&M
skjorta - ginatricot

- MOHAHAHAHH


hm.. vad tänkeru på gullet?

HAHA dör av garv

BECCA VA VILLUUUUUUUUUUU? UT MED SPRÅKET :D

håll käften :)

varför så bråttom ? :D



HAHA. vad garvar du åt ? :D



ÖVERASKNING! haha förvånad? :D

tönt

happy face? hahaha

- kort om dagen!

idrott gick en ''promenad'' men meri & agnes till Lidl

rast tror jag.. minns inte?
 
svenska skrev typ en liten text om ett sommarminne

rast minns inte vad jag gjorde höhö

spanska satt med andreas och dog av garv bara

lunch satt med becca och sandy och käka ris med currysås hehe

matte jobba med ett häfte eller vad man ska säga

engelska kolla igenom den nya boken vi har fått ohså

mentorstid snacka lite om vad som händer om en vecka, berättar då!

slutade halv 3 och flummade lite med andreas daniel meri & agnes :)
efter en stund började jag dra hemåt! snart ska jag börja fixa mig lite
och käka något snabbt. sen ska jag träffa francesca och en annan :)


- ♥

Take the good with the bad, Smile when you're sad,
Love what you got and remember what you had.
Always forgive and never forget, Learn from your mistakes but never regret.
People Change, Things Go Wrong, Just Rembember:
Life Goes On.


- 25 augusti

åh har tröttnat på att blogga, det är så tråkigt! finns ingenting att blogga om längre. tänkte köra på tävlingar eller nåt osv.. men jag kör så på samma sak hela tiden -.-  outfit och sånt kanske man kan börja med? med ni kanske inte orkar bry er om vad jag har på mig HAHA. nej men behöver er hjälp fan:) ge lite förslag så får jag se sen. annars tar jag bort bloggen för jag orkar inte blogga om det ska vara tråkigt -.-  hhöhö har lust att ta bort den NU! men nej jag ska vara snell hest mot er :) puss på röven


- Mohombi - Bumpy Ride ♥


- skoldagen..

vaknade halv 8 så det blev att fixa sig som blixten! sen åkte man cykel men johannes:) började kl. 9! samlades i klassrummet & snackade. fick äntligen mitt skåp idag! överskåp bitches :D aja sen hade vi rast och sen kolla vi på nån tråkig film:) efter filmen drog jag rebecca & sandy ner till stan för att käka i mc. för skolan hade ställt in maten eller va det va? för vi skulle ju till lindöbadet, men vädret va fuckad så vi stanna i skolan istället :) jaja, efter mc hade vi bara 15 minuters lektion. sen skjussa johannes mig hem med cykeln. somna i soffan, vakna efter en stund och la mig i rummet haha vakna nyss :) ska fixa lite headers nu till folk som vill ha dom fixade. bye <3


gammal bild


- (Y)

fixa lydia's header nyss till hennes blogg :) hoppas hon blev nöjd (Y).
vill ni ha hjälp med era headers så är det bara att säga till ;)


- dagens...

låt: bumby ride
frisyr: utsläppt
smink: mascara & brunkräm på märken
klädsel: mjukis & body
planer: sova
vill ha: chips!
saknad: -
tråkigaste: allt
finaste: -
kram: dom från skolan <3
humör: super bra
mående : yr & trött.
borde: vet inte :)
parfym: bebis från chile
bästa: när jag ramla HAHA
längtan: ingenting!
kärlek : -
skratt: minns inget xd
tanke: -
irritationsobjekt: -
smycke: armband
just nu: ont i armen
önskan: -

- sovit bort dagen

kunde inte hålla mig alltså.. haha va för trött fan! men vakna typ för en timme sen ungefär:) just ni fixar jag lite bilder, chatta & lyssnar på musik. finns inte så mycket att göra. väntar också på att mamma fixar något att käka till mig ;) har inget att blogga om! så hejdåååååå ♥ 

jag idag!
 

- 24 augusti

haha headern blev lite för mycke, så jävla dålig blev den fan! men orkar inte bry mig hade tråkigt haha:) klockan kvart över 8 typ? så skjussa jag min bror med cykel till skolan, där träffa jag johannes & andreas. vi cykla till vrinnerviskogen och gjorde aktiviteter med båda klasserna, BORING! ramlade också så jag har skit ont i handen haha största klanten! sen gick vi till skolan igen, käka mat sen drog jag med sandy & becca och köpte glass :) efter det hade vi bara 15 minuters lektion och klockan 1 fick vi sluta. cykla hem direkt, sitter här och är dö trött. men får inte sova! annars kommer jag inte kunna sova inatt som igår , tog 3 timmar för att somna haha -.-


HAHA vet inte vad jag gör på bilden? men det är jag typ 2005 eller nåt.
jag ser fan ingen förändring höhöhöh :)

- godmorgon!

vakna halv 7? lite för tidigt haha. i alla fall, skulle fixa min header för den andra vart ful. men den här headern blev lite fel så jag fixar det när jag komme hem istället! hinner inte nu :) i alla fall, ska dra och platta håret nu & sen sminka mig! efter det måste jag dra ner till gården och träffa grannen johannes ;) vi ska möta andreas någonstans? sen ska vi alla cykla tillsammans till vrinnerviskogen för vi ska typ göra lite grejer där med klassen? men vi hörs när jag kommer hem :) puss


- 23 augusti

vakna för typ 2 timmar sen, kolla på tv en stund fast de fanns inget roligt att kolla på. käka flingor och nu sitter jag här irriterad och trött. ska gå och lägga mig igen, hoppas att jag somna nu då -.-  godnatt!


jag & maribel utan smink ;)

- ny design

ska dra och sova en stund, är helt död! (L)

- fråga

Anonym om - första skoldagen..:
bli inte sur för att jag frågar, man skulle inte du flytta?<3<3<3

svar: nej jag blir absolut inte sur om ni frågar! fråga på bara :)
ja jag skulle flytta, men det blev inte så! sorry men det är för personligt..

- första skoldagen..

.. va helt okej! det va kuligt att träffa allt folk igen :) sandy & rebecca börja också haha. kom hem för ungefär 15 minuter sen?.. eller nåt. slutade klockan 1 och nu chillar jag bara här :) vet inte vad som händer idag. fint väder också btw. tummen upp för det (Y). har inte något att blogga om så vi hörs nån gång igen! puss på rumpan


jag sandy hamza ksenia micki nina & rebecca (L)


- HOME

blev som en hemmadag för mig & francesca hemma hos henne:) vi pallade inte dra ut! kollade på filmen the girl next door. hade redan sett den men jaja :) efter det mötte jag syster & så cykla vi in till stan. kom hem för ungefär en timme sen. ska duscha nu en snabbis & sen måste jag sova! annars kommer jag vara helt död imorgon i skolan:) börjar klockan 9 och slutar 1. så vi hörs väl efter om jag inte somna hihi puss!

- 22 augusti

vakna typ 10 över 3 helt ensam i francescas säng (sov över) men den där saken höll på att duscha :) efter att hon blev klar så har vi bara nördat datan. augustifestivalen är borta nu :( och idag är det sista sommarlovsdagen, buhu.. längtar till att träffa allt folk i skolan osv, men plugget och allt annat orkar jag inte med fan -.-  men jaja, inga sura miner här inte! ;)  just nu är jag ju hos francesca, vi vet inte vad vi ska hitta på idag! något roligt ska det bli i alla fall bara för det är sista dagen innan skolan! vädret förstör ju allt, men inget hindrar oss från att ha roligt hihihi hahaha hohoho hehehe. men vi hörs någon vacker dag om jag fortfarande lever

vi just nu..












- rösta på mig!..

.. i sofia's ''veckans blogg-tävling''

www.lifeofmesofiasindy.blogg.se

- hos francesca (L)

alltså herregud vilken klockren kväll/dag :) kommer aldrig glömma dom här dagarna! så jävla kul jag har haft med tjejerna alltså.. i alla fall cykla hem med francesca hem till henne runt klockan 1? nu är vi här. vi har tagit lite pic's och snackat lite ;) snart eller nåt ska vi kolla på film och käka gött. just nu sitter jag bara i francescas data i vardagsrummet & hon ligger i sitt rum.. här får ni lite bilder vi tog förut :)








- bilder innan discot igår ♥







fick skjuss med maribel hem till francesca så nu är vi här och fixar oss :)


- fixar oss..

.. och snart ska vi cykla till francesca :) hon ska fixa sig så jag och maribel måste vänta lite hehe bara för alla hennes grejer är här: smink, plattång osv.. efter det blir det augustifestivalen ;) sista dagen fan.. dom här dagarna har varit i alla fall bäst! en av mina bästa dagar av augustifestivalen! helt klart värt att minnas (K). men nu måste jag forsätta fixa mig. bloggar mer om dagen eller nåt när jag kommer hem om jag orkar :) puss!


- dagens...

låt: -
frisyr: just nu: mellan bena & toffs
smink: inget
klädsel: just nu: mjukis & linne 
planer: marknad & karuseller med maribel & francesca
vill ha: -
saknad: -
tråkigaste: du
finaste: min arm (det står succsex på den hehe)
kram: mari :DDD
humör: duger väl
mående : hm..
borde: don't know
parfym: inget än
bästa: inget än ;)
längtan: ge han en smäll
kärlek : -
skratt: -
tanke: idioten
irritationsobjekt: killen -.-
smycke: armband
just nu: ligger med mari med varsin data
önskan: ''/..

- datanördar

just nu ligger jag i sängen med maribel med varsin data haha. vi har inget att göra just nu! jag är ändå helt död från igår, ni som inte va där missa värsta grejer alltså ;) det var riktig party show haha! i alla fall, hade inget att göra så passa på att blogga lite hihi :DDD


old pic

- 21 augusti

vakna typ halv 12 eller något? brevid maribelcita ;) igår på discot var det klockrent! så jävla kult vare. blev bara irriterad på en grej -.-  i alla fall, snart ska vi käka & fixa oss. sen ska vi hem till francesca en snabbis, och efter det blir det marknad & karuseller :)

- en fråga, ett svar

Anonym om - disco!:
kan inte du lägga upp en video från när ni dansade? om du har någon :)
svar: aa det var ganska många som filma? så ska fråga runt lite om nån kan skicka det till mig :)
lägger upp det på bloggen så fort jag har fått tag på nån video!

- disco!

kom för en timma sen hem till maribel med henne och francesca, vi GICK från dansuppvisning i vasaparken som gick kanon! det var bra jobbat tjejer ;) jaja.. nu håller vi på att fixa oss och dunkar music! snart ska vi åka till discot i hörsalsparken och både åka lite karuseller där borta :D

- dansuppvisning 20/8

shena folket! lyckad dag/kväll/natt med brudarna igår :) vi sov hos karen och hade värsta kul ju hihi. idag vakna vi klockan 11 :o vi började städa käka & fixa oss. sen fick vi skjuss hem till maribel. nu sitter vi här och fixar oss :) snart ska vi till lokalen och träna en snabbis. sen ska vi dra ut och käka med resten av brudarna :) efter det blir det dansuppvisning! taggat till max ;) senare mot kvällen ska vi åka lite karuseller och åka ännu en gång hem till maribel och fixa oss! sen drar vi och shekar loss på discot i hörsalsparken ;) vi hörs


- 19 augusti

vakna halv 2 av att alla ringde och messa. gick och upp duscha kroppen & platta håret. har precis käkat mat och klockan 4 ska jag och mamma dra på möte -.-  efter det kanske jag drar hem till francesca. vi ska fixa oss sen ska vi träffa maribel för att dra till min syster, hon ska göra inbakade flätor på dom! efter det drar vi till rix fm, karusellerna & marknaden. men bara kanske! för mig i alla fall.. så ni vet kommer jag inte blogga något för jag kommer vara jätte upptagen dom här dagarna! inatt ska jag maribel francesca & pilar tror jag? sova hos min syster karen:) vi ska ha en sista sleepover innan jag flyttar! min syster's data funkar inte hemma hos henne. och nästa dag blir det träning klockan 2 sen klockan 5 framåt blir det dansuppvisning. efter det ska alla vi brudar dra ut och äta och efter det blir det karuseller & disco :) så aa ni förstår nog att jag inte hinner.. men jag berättar allt efter augustifestivalen med bilder och förmodlingen en video på vår dans :)  puss!


- goodnight!

ska kolla på filmen The girl next door nu. eftersom att jag kollade aldrig på den förra gången jag sa att jag skulle det :) jag va för trött så jag gick och la mig istället. men efter filmen måste jag gå och lägga mig fan! godnatt sålänge då ♥

- dagens...

låt: dj got us fallin' in love
frisyr: utsläppt/mittbena
smink: mascara och brunkräm på märken ohså.
klädsel: shorts & linne
planer: stan & hem till syrran för att göra flätor :)
vill ha: chips!!!
saknad: hm..
tråkigaste: inget.
finaste: flätorna ;)
kram: francesca va den sista :p.
humör: super bra
mående : bra!
borde: sova.
parfym: mammas
bästa: inget speciellt
längtan: imorgon <3
kärlek : ingen just nu :)
skratt: -
tanke: - är de verkligen sant..?
irritationsobjekt: killen -.-
smycke: armband
just nu: msn & blogg.
önskan: lyckad dag imorgon (Y)

- tired of trying, sick of crying. yes im smiling, but inside im dyin.. ♥




- 18 augusti

hejhej blev ingen dansträning idag med tjejerna för det var ett missförstånd elle nåt? vi skulle inte träna där idag. så vi tjejer tog en runda i stan och kollade på alla karuseller osv :) men sen va alla trött och hungriga så vi drog hem haha! jag drog hem med maribel till henne. vi käka nåt sen nörda vi data. sen messa min syrra så gick vi och hämta francesca. sen cykla vi till karen :) hon gjorde inbakade flätor på mig, visar bild imorgon. kom hem för en timme sen typ, käkade och nu sitter jag här. ska lägga mig snart för imorgon blir det en lång dag! puss




körde på gröna linser idag (Y)

- otur!

haha fan också, mitt busskort gick ut JUST IDAG! när jag verkligen behövde det. gick och skulle ta bussen hem till mormor för att hämta hennes cykel. men busskortet hade tagit slut så jag kunde inte åka :( så jag va tvungen att knalla hem igen. ska dra och handla med morsan i hemköp nu! sen ska jag vänta tills tjejerna drar till gottoteket (vår mötesplats haha) sen ska vi dra till lokalen :)


- hejdå..

bloggar när jag kommer hem! hinner inte just nu. puss


- TOO THE BED!

tror att ingen är vaken och läser bloggar den här tiden, haha men so what? jag är i alla fall snell hest som skriver så ni har något att läsa om ;) anyway, jag börjar bli sömnig nu så ska gå mot min sköna säng och sova. måste ändå upp tidigt imorgon (tidigt för mig är innan klockan 2 bakåt HAHA) i alla fall.. har massa att göra imorgon! (idag) på tal om ''idag'' IDAG ÄR DET JU AUGUSTIFESTIVALEN!! så jävla kul det kommer bli :) längtar sten hårt alltså! hihi btw: något jag har glömt, hmm? godnatt sweethearts


- dagens...

låt: keep forgetting
frisyr: utsläppt/mittbena
smink: mascara och brunkräm på märken ohså.
klädsel: jeansleggins, linne & munk tröja :)
planer: dans
vill ha: -
saknad: papi
tråkigaste: vädret
finaste: dansen såklart ;)
kram: SuccSex <3
humör: super bra & glad.
mående : trött
borde: vet inte :)
parfym: bebisparfym
bästa: haha när allt släcktes & alla fick damp.
längtan: karuseller, disco & dansuppvisning!
kärlek : ingen.
skratt: nothing special
tanke: were did the sun go?
irritationsobjekt: ingen/inget
smycke: armband
just nu: det här & msn
önskan: sol på augustifestivalen!

- 17 augusti

tränade som sagt med tjejerna. vi tog massa bilderna också, och hade lite kuligt :) alltså det läskiga va när vi va där , alltså vi va helt själva. ingen vuxen eller nåt. sen fick pilar ett sms av sin kompis att man skulle va försiktig eftersom det spö regna och åska ute. sen satt vi tjejer på golvet och snacka om lite grejer & helt plötsligt släcks allt och vi dooooooooooooooog! alla hoppa på mig och maribel så vi va en hel klump och börja skrika som jag vet inte vad HAHA. jaja sen när jag drog hem så käka och somna i soffan :) mamma väckte mig så jag gick och la mig i rummet! vakna tio över 11. känner mig seg, hoppas jag somnar sen! aya sen käka jag igen höhö.


- hemma hos francesca (K)

kom hit nyss med cykel, ska fixa oss lite och vänta på maribel. ska cykla tillsamman :) sen blir det dans! efter det blir det stan en snabbi, måste köpa hårfärg till morsan. här kommer dagens facelook ♥



- godmorgon!

haha inte morgon direkt men aa.. är så j*vla trött :( vakna halv 12 bara för att jag måste fixa mig ohsånt. sen ska jag cykla till hageby för att hämta francesca. visst är jag snäll? i alla fall, sen ska vi på träning idag igen :) inte så länge kvar tills dansuppvisningen hihi! bara 4 dagar. och det är 1 dag kvar till augustifesten! vad man längtar alltså ;) men nu ska jag platta håret, lägga mascara & käka en snabbis! sen måste jag dra. (K)

- chokladbollar and movie!

sho bre, är fortfarande vaken. inget nytt tror jag? hähä. kan inte sova like always :) ingen rolig inne och tv:en funkar inte :'( sååååå.. jag sminka mig till en fjortis och gjorde en video HAHAH. vilket liv.. aja sen tog jag en dusch för mitt hår va en katastrof! nyss har jag gjort klart chokladbollar. ska sitta och käka de medans jag kolla på The girl next door. alla säger att den är bra? så hade lust att se den hihi :)


- baby i like it.

nu är bloggen äntligen klar fan haha. den va helt cpe, och tog lite tid att fixa som jag ville osv.. det gick inte så bra att göra somsagt som jag ville så jag va tvungen att ändra nästan allt! men jaja. ska bort från datan nu, kanske går in lite senare. så vi hörs då :) pusseli puss puss (K)

- UPSI DAYSI!

om ni undrar varför headern eller alltså hela bloggen ser f*ckt up ut? då är det för att jag försöker fixa om min design men fortfarande ha likadant som förut. ändrar design bara för att min meny hamnade under bloggen eller hur man ska säga? haha och kunde inte fixa det. men i alla fall, nu vet ni varför det ser konstigt ut!


- hiss & diss.



 - augustifestivalen
 - sleepover med brudarna
 - min & maribel's skrattattacker
 - power puff pinglorna



 - pissvädret!
 - spindlar & stora myggor!!!!!!!
 - träningsvärkkkkkkk
 - att jag flyttar till stockholm

- dagens..

låt: fight very hard
frisyr: utsläppt
smink: nothing
klädsel: mjukis byxor & munk tröja
planer: dans och hageby
vill ha: kladdkaka med grädde, men har ingen mjöl :(
saknad: vet inte, orkar inte tänka
tråkigaste: -
finaste: dansen baby
kram: francesca
humör: BÄST
mående : trött
borde: fän vet jag?
parfym: naturell haha
bästa: -
längtan: dagarna från 18 till 20!
kärlek : -
skratt: -
tanke: -
irritationsobjekt: du
smycke: armband & halsband
just nu: -
önskan: stanna kvar i norrköping!!!!!!!!

- THE DAY...

dansade från klockan 3 till 6 med tjejerna. sen drog alla hemåt medans jag och maribel drog med francesca hem till henne. hon käka och fixa sig lite, sen drog vi hem till min syster en snabbis. sen drog vi till hagebyskolan och träffa några :) efter några sekunder åkte vi till min syster igen haha, sen cykla vi tillbaka till hagebyskolan och sen åkte maribel hem. francesca och jag va lite med våra polare gabbe och fadi :) sen skjusa jag hem chekka sen cykla jag vidare hemåt! ska ta och käka nu för jag är hungrig som ett lejon. efter det ska jag nog gå och lägga mig för jag är så jedrans trött, orkar ingenting. måste upp tidigt imorn också! ciao..


no makeup!

- 16 augusti

TJENAAA. vakna typ 12 brevid Buttran för hennes papa ringe, han mixar våran låt vet ni ;) i alla fall, sen käka vi omelett med tomtat som blev lite fuckad ba för de va för mycket salt, bläää! nu håller vi på att fixa oss. vi ska möta maribel sen ska cykla till francesca, sen hem till min syster, sen ska vi till latino teatern där vi ska träna dansen med tjejerna. efter det ska jag mari och chekka träffa några. berättar mer när jag come home. PUSS

- kladdkaka & film (Y)

gjorde kladdkaka förut klocka 1 med francesca HAHA. sen fixade vår morbror en japansk sjuk och riktig pyskisk film! vi hann inte kolla hela för den stoppades eller nåt? orkar inte bry oss haha , så vi kom ner till mormors rum :) sitter här och chillar ba. vi hörs imorn (idag)

- hos mormor med kusin (L)

sho gott folk! drog till folk med maribel och francesca. kristian och simon va inte där höhö men det fanns lite annat folk, orkar inte säga alla namn :) eller jo det gör jag.. eller nae :d' vi va bara där i folk och chilla lite. sen cykla jag mari och chekka hem till mig en stund. vi käka och körde sanning&konka ;) tog lite pic's sen cykla vi vidare till kinagungan i hageby. låg ba där och chilla sen cykla vi ännu en gång vidare till navestad, mari drog hem medans vi drog till mormor. ingen är här förutom morbror och hunden. så det kommer bli party tonight ;) närå. men vi hörs! PUSS




http://1.bp.blogspot.com/_kcEFwLL4BIY/S-bjXXfH9UI/AAAAAAAAACE/_YeY-XkNsHU/s1600/powerpuffpinglorna%5B1%5D.jpg
bubblan = maribel                       blomman = jag                buttran = francesca

- waiting for you baby...

hej igen, har käkat & fixat klart mig :) stressade värsta för maribel och francesca skulle cykla hit och jag va nyduschad. sen när jag va klar hade jag inget att göra, jag väntade & väntade.. sen skriver francesca på msn att hon kommer snart! HAHA. i alla fall, vi ska dra till folkparken och möta kristian och simon :) sen kanske vi drar till en match eller vare va? bloggar mer när jag kommer hem (K)



- 15 augusti

hejhej. vakna klockan 12, wierd? kanske för att jag har börjat lägga mig tidigare än vad jag brukar göra hehe. i alla fall, jag vakna 12 och låg kvar i sängen & lyssna på musik sen hoppa jag in i duschen! efter så tittade jag på lite tv och måla naglarna. kollar runt på lite bloggar nu, finns inte så mycket att göra :) kanske drar ut med nån senare? vädret förstör ju allt. men jaja vi hörs när jag har något att blogga om! puss

fastna för den här låten..

- godnatt!

sitter och chattar lite här och där. fixar bilder & messar. finns inte så mycket mer att göra :) lillebroshan vill ha datan nu (bärbara funkar fortfarande inte så vi får dela på datan -.-) i alla fall, ska gå och lägga mig nu! är dö trött. godnatt (K)

- valerie ♥ francesca





























orkar inte lägga in fler bilder...


- dagens...

låt: keep forgetting
frisyr: mittbena/utsläppt
smink: inget
klädsel: shorts & body
planer: folkparken med några
vill ha: kamera
saknad: -
tråkigaste: inget :)
finaste: -
kram: francesca och maribel
humör: skit bra
mående : bra
borde: inget
parfym: bebisparfym från chile.
bästa: inget speciellt
längtan: ingenting just nu..
kärlek : -
skratt: idag med alla i folk
tanke: :(
irritationsobjekt:
smycke: armband
just nu: deprimerad
önskan: stanna kvar i norrköping..

- folkparken

fixade mig och käkade sen kom francesca hem till mig en snabbis :) vi tog lite pic's som jag kan lägga upp senare, har inte lagt dom i datan än. i alla fall, sen cykla vi till folkparken och träffade lite kuligt folk :) lika roligt som alltid. fick skjuss hem av Mattias nyss typ, kvart över 9. ska ta och käka nu sen får vi se vad jag gör


- 14 augusti

vakna typ nyss - kvart i 2. mamma mattias alexander liam & dominic (mammas tjejkompis son) ska dra till folkparken nu. men jag pallar inte hänga med för jag vakna nyss. idag blir det ingen dans, så jag vet inte vad som händer idag :) kanske blir hemmadag! är helt dödddd, orkar inte blogga nu. cya


gamma bild

- The Hills Have Eyes 2

kollade klart på den här filmen nyss...

klockan börjar närma sig halv 8 haha,
ska ta och lägga mig nu! godnatt söta läsare

- can't sleep..

KÄRLEK, SKOLA, FAMILJ, VÄNNER,
FJORTIS, ALKOHOL, KRIMINELLT, MSN.

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - nae :DD
Vem är du kär i ? - ingen
Har du dumpat någon? - yepp.
Har någon dumpat dig? - aa
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - aa, men jag säger självklart att jag driver efteråt höhö!Vem kysste du senast? -
Vem kramade du senast? - ana & romina tror jag hon hette
Är det okej att din tjej/kille hånglar med en annan kille/tjej? - haha så dum fråga?

SKOLA:
Är du duktig i skolan
- duger väl :P
Har du bra betyg? - har inte betyg än (y)
Har du fått göra om ett prov någongång? - inte vad jag vet
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - sjävlklart
Sköter du dig i skolan? - aa är duktig flicka ;)
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - säg någon som inte har
Haft mobilen på lektionstid? - jaaaaaa! mitt liv
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - HAHA i stockholm

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? -
 3 med mig, & om man ränkar med mammas kille - 4. 
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - bara mamma
Trivs hemma? - jajamensan!
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - ne, men gått ut i smyg kanske höhö
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - nej
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - yepp
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - alltid!

VÄNNER:
Du har vänner?
- haha, aa?
Som du brukar vara med? brukar vara mest med mari chekka & kadriye typ
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - aa
Är det okej att ha tjej/kill-kompisar? - klart
Har du pussat någon av dina kompisar? - arå
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - vafan? nej! haha
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - nej

FJORTIS:

Du sminkar dig varje dag?
- nej
Putar med läpparna på kort? - kan hända
Tar kort på dina bröst? - palla nej?
Använder idomin på läpparna? - HAHA nej, vem fan vill ha ljusbruna läppar?
Super dig packad varje helg? - nej
Du plattar håret och gör en typ fjortisfrisyr - plattar håret ofta, men fjortisfrisyr? nej.
Ditt hår är knallblont? - brunett!
Har druckit alkohol? - nej men fick typ en gång eller hur man ska säga? HAHA ville ha coca cola sen så gav farmor mig vin fast hon drev och jag visste inte, det såg ut som cola. sen drack jag lite och det va äckligt som in i helskottan!
Vad var det för sorts alkohol? vin
Brukar du dricka alkohol? - orka nej?
Har du druckit öl? - provat, pytte lite bara när det brukar vara fest med släkten HÖHÖ
Tycker du om öl? - äckligt

KRIMINELLT:
Ange tre saker du snott? - haha godis nagellack och inget mer faktikt, xd
Vill du bli kriminell? - nej jag är bättre än så ;)
Vad är inte okej med att vara kriminell? - allt
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - hahhahhaahhhahhah nej
Har du suttit i fängelset? - nae

MSN:
Motto? -
 hej
Vem är snyggast på din kontakt lista? - baba
Vem sa du älskar dig sist till? - minns inte
Vem tror du älskar dig mest på din kontakt lista? - hur ska jag veta?
Vem sa hora till dig sist? - han börjar på n & slutar på o :)
Är nummer 20 snygg? - en jag inte känner? ehm jag vet inte har ju inte sett henne höhö!
Är nummer 12 snygg? - HAHAHAHHAHA NEVER EVER


- vaken

vaknade 01:25 typ, av jag vet inte vad? drack vatten och gick på toa sen kunde jag inte sova. typ för varmt eller pigg? haha. lyssnade på musik och tänkte (mitt sätt att försöka sova när jag inte kan) men det funka inte! höhö så satt på datan. tråkar bara just nu!

- sova sova sova

är helt död och klockan är bara 11 HAHA. jag brukar bli sömnig klockan 4 typ. ska ta och sova nu :o känns som att jag inte sovit ett sk*t dom här dagarna. blir ingen träning med tjejerna i helgen föressten. vi tar typ som en ''paus'' höhö. kanske åker till stockholm imorgon också, men vi hörs imorn! godnatt sweeties


- hahah fegis.

okejrååååååå, inte för att jag bryr mig eller aa tar åt mig rättaresagt för jag garvar bara åt dig/er. men några eller någon av er brukar kommentera att ''ALLA'' vill att jag ska flytta :) så kom igen nu, skriv upp ''alla'' som vill att jag ska flytta då. säg inte alla när det är DU som vill det. är du så rädd? så sluta kommentera då -.-

- dagens...

låt: -
frisyr: plattat/utlsäppt
smink: inget
klädsel: shorts & linne
planer: dans med brudarna!
vill ha: chips med dipp, mumsssss.
saknad: släkten i stockholm :(
tråkigaste: -
finaste: dansen ;)
kram: brudarna <3
humör: sådära
mående : good.
borde: duschaaaaaa.
parfym: bebisparfym från chile.
bästa: -
längtan: dansuppvisning
kärlek : -
skratt: idag med tjejerna höhö
tanke: -
irritationsobjekt: en -.-
smycke: armband & halsband
just nu: trååååk.
önskan: -

- GRATTIS BÄSTA FARBROR ♥

HOPPAS DU FÅR BÄSTA DAGEN IDAG DÄR I STOCKHOLM!
jag älskar & saknar dig och önskar dig all lycka i världen! (K)

HIPP HIPP HURAA HURAA HURAAAAAAA.


faster & farbror <3


- RÖSTA PÅ MIG!..

NUMMER 5 ♥

http://vafanskavihetaa.blogg.se/2010/august/-finalister.html#comment

- home

kom hem typ nyss från lokalen i ektorp. nu är jag och tjejerna äntligen klara med hela dansen! måste bara träna in den så den sitter helt:) vi tog massa bilder också! men måste vänta tills pilly pung loggar in i msn och skickar dom. sen lägger jag in dom direkt ;) nu sitter jag här och chillar, väntar på att mamma har lagat klart maten. lillen är här också :) alltså mammas killes son. har saknat den djävulen som tog sönder min plattång i 2 delar! HAHA men han är så söt den smurfen :') HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

- svar.

Postat av:

du kommer ju inte flytta

svar: du vet ingenting okej? :)
jag förklarade faktiskt allting på ett inlägg längre ner,
så öppna dina ögon och läs ordenkligt innan du snackar!


som ni märker är jag irriterad, puss


- fredagen den 13nde ?

HAHA coolt det är fredagen den 13nde - ''oturs dagen'' som alla typ säger? men när jag tänker så har jag aldrig haft otur när det är fredag den 13nde, konstigt. men i alla fall, vi får se idag om jag lyckas överleva :DDD

- 13 augusti

vakna 10 över 1. käka frukost med brorshan och platta mitt hår. nu är jag klar och ska snart ta 119 bussen till ektorp! ska träna med tjejerna idag igen :) dansen börjar bli grym! men jag har börjar fått lite träningsvärk i benen som förra gången när jag tränade med francesca :( hm.. finns inte så mycket att skriva om, SÅ jag bloggar mer när jag kommer hem, runt 6 alltså! pussssss.

- 5 dagar kvar..

DÅ SMÄLLER DET (H)


- dagens...

låt: slipped away
frisyr: plattat/utlsäppt
smink: mascara
klädsel: först: mjukis linne & jeans jacka, sen: jeans linne & jeans jacka
planer: dans & utebio.
vill ha: SOL
saknad: farmur
tråkigaste: du
finaste: min röv
kram: ingen.
humör: sådär
mående : bra
borde: ÄTAAA
parfym: bebisparfym från chile.
bästa: inget speciellt.
längtan: augusti festivalen!!
kärlek : nobody
skratt: olika.
tanke: massa
irritationsobjekt: DU
smycke: armband
just nu: däruuu
önskan: NY MOBIL

- dåligt humör.

yes ni ser rubriken så jag skriver kort! kom typ hem för ungefär en timme sen från ute bion i färgargården. filmen var as bra! bara att jag inte kommer ihåg vad den heter. i alla fall, när jag kom hem duscha jag och åt något tror jag? minns inte. nu sitter jag här och kanske ska ladda ner en film om jag orkar. tror jag ska sova istället, känner mig helt död! plus att imorn måste jag upp tidigt för ska träna med tjejerna igen! jag kommer alltid försent när vi ska mötas -.- jaja.. vi hörs när vi hörs ♥

btw: förlåt för att det jämnt är ''toma inlägg''. alltså utan bilder osv..
men jag har inga och jag pallar inte ens ta kort pahahah hejdå.

- RÖSTA PÅ MIG!

gå in på emilias&sandys blogg och rösta på mig i veckans blogg!
ni som röstar är bäst (K) om ni inte röstar gå och släng er i väggen :D

- 12 augusti

vaknade kvart över 1 på golvet hos kadriye HAHA. alltså jag låg på en madrass :d. gick upp och så käka jag och kadriye. vanessa sov fortfarande. i alla fall, sen chillade vi bara och när vanessa vakan så chilla vi fortfarande tills jag drog typ runt halv 4. tog spårvagnen till söder tull och träffade Ana Maria Francesc Maribel & Pilar. vi cykla ner till latino teatern och tränade dansen i timmar! sen cyklade vi till stan igen sen tog jag 119 bussen hem med maria & ana! nu är jag hemma och ska duscha och käka sen har jag lite grejer att göra. förlåt för dålig uppdatering dom här senaste dagarna. har inte bloggat så mycket som jag brukar ''/. men jag ska försöka blogga så mycket jag kan. PUSS

- it's hard to find someone like you..

hej igen. har precis käkat min underbara mat: makaroner med köttbullar & ketchup! mumsigt ;) jag har märkt att alltid när jag ska laga någon mat till mig så blir det makaroner med köttbullar :o nää skoja! jag är bästa på allt :P. ska nu in i duschen och duscha kroppen, sen ska jag packa kläder och fixa mig:) sen träffar jag kadriye och hittar väl på något? sen sover jag hos henne (K)


- 11 augusti

kom precis hem från en lokal i ektrop. det var där jag tränade dansen med tjejerna! btw: vi ska inte dansa i karnevaltåget? vi ska dansa där i vasaparken i den där scenen vart rixfm brukar vara eller hur man ska säga. så jag tycker alla ska komma dit och kolla den 20 augusti ;) nu håller jag på att fixa käk, och chillar här med musik. sen ska jag ta en dusch och träffar kadriye :) kanske sover över hos henne inatt, puss ♥

- dance dance dance

vakna fucking halv 12 för solen stekte oss i maribel's trädgård (vi tältade) sen käka vi ohså. nu har vi fixat klart oss och ska dra till ektorp lidl för att träffa maria ana francesca och pilar för vi ska träna dansen till karneval tåget i augustifestivalen. vi hörs nog när jag kommer hem! puss :)

- 10 augusti

shena, idag träffa jag en saknad sak som kom från kroatien i söndags. sen åkte jag till hageby hem till francesca. vi vá med maribel steffi teglin erduan samir delton och kim. senare drog kim och teglin så vi andra drog oss mot kina gungan:) va där en stund och chilla aset av oss. sen cyklade jag och maribelcita hem till henne och hon duscha och efter käka vi kyckling! nu har vi dansat ihjäl oss för vi ska nämligen dansa i augustifestivalen karneval tåget med ana maria pilar & francesca. ROOOOOOOOOOOLIGT! nu ska vi kanske tälta i maribel's trädgård. värsta traditionen HAHAH. men vi älskart eftersom att det är vår grej lixom;) vi får höra babes. puss


- vaken

nu är jag vaken igen :) fan sov bara sju timmar höhö vakna halv 3 för allt ljus som kom in i rummet och mamma & mattias prata värsta högt -.-  i alla fall, ska sitta här och chilla en stund sen ska jag duscha och käka frukost! bye <3

- tröttish till maxish

jag skiter i filmen! ska ta och lägga mig fan. åtminstonde någon timme bara haha pallar inte mer. känner mig helt slut :o har inte fått sova ut heeeeeeelt dom senaste dagarna. men vi hörs senare idag då :)  ''godnatt'. ♥

- godmorgon!

kollade klart på filmen The last song för inte så länge sen:) det va klockren & jag rekommenderar den stort till alla! trodde jag skulle gråta mer än vad jag gjorde eftersom typ alla gjorde det haha? men nä, det kom bara 2 droppar typ :D  men blev tårögd flera gånger. i alla fall, efter filmen forsatte jag fixa bloggen. det tog en stund för jag hitta ingen design som passa med headern! men jaja, har varit vaken hela natten fan höhö klockan är just nu 07:51. tänkte att jag inte ska sova? eftersom att annars kommer jag bara sova bort min dag, och jag ska ju träffa en massa folk. just nu är det inga moln heller, blå himmel med sol. hoppas det blir fint väder idag eftersom att jag hörde att det skulle bli det! ska sitta vid datan lite och försöka hålla mig vaken, gör ju det med musik just nu :P äntligen funkar ljudet! vet inte hur men jaja. onödigt inlägg men jag har boring. ska ladda ner en till film men vet inte vilken. hejdå <3


- 04:07

ska börja ändra bloggen lite! har tröttnat på det hära redan höhö, har ändå inget att göra medans filmen laddas ner! så tänkte passa på nu. så bloggen kommer se lite konstigt ut nu :) om det är ens någon som är vaken och kollar på bloggar hahah. men ska börja fixa, hörs sen (L)


- OJ...

har glömt länka belen's blogg. det är nu 4 gånger till!

www.belenvaldes.blogg.se
www.belenvaldes.blogg.se
www.belenvaldes.blogg.se
www.belenvaldes.blogg.se
www.belenvaldes.blogg.se
www.belenvaldes.blogg.se
www.belenvaldes.blogg.se
www.belenvaldes.blogg.se
www.belenvaldes.blogg.se

- the last song

hej igen, the human centipede var skit äcklig och sjuk! haha. den är bra i alla fall :D  men slutet va dåligt. jaja, ska nu ladda ner the last song efter som ALLA har sett den och säger att den är klockren. sen ska jag nog ta och sova för imorgon blir det att göra lite mycke;) kramis


- the human centipede!

hejsan svejsan lingo grejsan. efter jag blogga så drog jag till söder tull sen hem för jag glömde min gigantiska klubba hehe allt för godis! sen åkte jag till hageby och där mötte maribel mig, vi cykla till kina gungan där steffi francesca erduan samir & delton va. vi bara chilla ohså, sen drog maribel. vi forsatte chilla :P, sen runt 11 drog alla hemåt. jag var tvungen att gå till stan -.-  jag gick tillsammans med samir sen såg vi en buss som vi hoppa på höhö kom hem och börja käka mat direkt hehe har nyss laddat ner klar filmen the human centipede så ska börja kolla på den nu HAJRÅÅ :DDDDDDDDD

 

- 9 augusti

vakna brevid mina två tjockisar, vi låg kvar i sängen i typ 2 timmar och kolla på youtube klipp. sen käkade vi spagetti med köttfärssås och kolla på en film:) sen fixa vi oss lite osv sen gick vi till hageby, jag gick och tog bussen i hageby centrum medans maribel och francesca drog hem till francesca. nu har jag precis kommit hem typ, tänkte släppa ett inlägg bara snabbt för jag har bråttom! ska byta om sen åker jag tillbaka till hageby och träffar tjejerna sen ska vi träffa lite annat folk. PUSS

- hos maribel med francesca.

hejsan, flyttade faktiskt inte till stockholm IDAG. och jag vet faktiskt inte varför. min pappa kunde inte komma eller alltså jag fatta ingenting. det är komplicerat. men jag ska i alla fall flytta dit tror jag men jag vet inte när :( så håll inte på att säga att jag ljuger för uppmärksamhet eller för att jag driver osv. för det var seriöst den här gången!

jaja.. har varit med maribel och francesca nu för dom ville ses eftersom maribel kom från spanien och jag ska flytta till stockholm. vi har släppt lite dans för snart ska vi uppträda osv. nu sitter båda i maribel's rum -.- dom lämna mig haha men vi håller på att ladda ner en film som har hållt på i 2 timmar typ :o minns inte vad den heter säger nån gång. i alla fall, vi hörs nån gång igen i livet :D


jag älskar er mina bästa <3

- HEJDÅ NORRKÖPING..










































































































































♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

- 8 augusti

vakna för någon timme sen, nu sitter jag med kadriye här :) vi ska börja fixa oss nu sen ska vi dra ut. jag vet inte vad vi ska göra men vi hörs pussen ♥

- GLÖM INTE!...

www.belenvaldes.blogg.se
www.belenvaldes.blogg.se
www.belenvaldes.blogg.se
www.belenvaldes.blogg.se
www.belenvaldes.blogg.se
www.belenvaldes.blogg.se
www.belenvaldes.blogg.se
www.belenvaldes.blogg.se

- med pyskopaten :)

shenashena mellan bena, sitter brevid psykopaten då rå. efter vi kolla på film osv så duschade vi vårat hår sen fixa oss lite. sen träffa vi johannes, gaby & emrah en stund :) efter det drog alla ner till stan. killarna drog hemåt medans vi drog till Gottoteket. sen tog vi bussen till klocket sen tillbaka hem till mig igen. nu sitter vi bara här och chillar aset av oss, pussssssssssssssssssssssss!

- 7 augusti

hej, vakna typ halv 4 brevid kadriye. just nu är vi skit trötta och sega höhö så vi ska kolla på en film som vi aldrig hann se klart på igår ''barnhemmet''. jag har redan sett den men kadriye ville se den :) sen kollade vi också på ''drag me to hell'' den va faktiskt inte så bra som jag trodde.. jag rekommenderar mer ''barnhemmet''! i alla fall, ska fixa något att käka nu för jag är dö hungrig. vi hörs senare ♥

 


- med kadriye (K)

är med kadriye nu :) vi käkade precis mat, kadriye miche gilla haha. i alla fall, nu chillar vi lite och ska kolla på film senare osv :) hörs när vi hörs!


- 6 augusti.

förlåt för dålig uppdatering men jag har inte suttit något vid datan:) idag vakna jag hos syster, jag städa åt henne och sånt. sen när hon kom från jobbet fixa vi oss och drog till stan en snabbis. kom hem och laga mat till broshan för mamma är på kryssning hela helgen med släkten:) ska snart träffa kadriye sen ska vi va med några. puss <3

- GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ♥

 


- kadriye är på menshumör...

...så det betyder att hon ska käka HAHA och klockan är tjugo i fyra :O

- hos kadriye (L)

idag va jag med kadriye och vanessa en stund i klocket i parken:) sen drog vi och käka pizza, senare drog vanessa. så jag och kadriye drog till tambu med hennes v********a. sen kom serigo & 2 andra killar. senareeeee drog jag kadriye och sergio till parken sen drog vi hem till kadriye utanför henne och gjorde en sak. sen drog sergio. nu sitter vi båda i varsin data brevid varann, haha värsta data nördarna:P  ska sova hos kadriye idag, vilket betyder att vi inte kommer sova inatt höhöh. vi hörss när vi hörs people! PUSS


- dagens...

låt: -
frisyr: plattat/utlsäppt
smink: mascara, puder & lite brunkräm på märken ohså.
klädsel: mjukis, linne & kofta.
planer: vanessa & kadriye
vill ha: SOOOL
saknad: francesca :d
tråkigaste: vet inte
finaste: ingen
kram: ingen
humör: braa!
mående : trött
borde: dra ut
parfym: mammas :)
bästa: -
längtan: augusti festivalen!
kärlek : ingen
skratt: inget än :p
tanke: -
irritationsobjekt: -
smycke: armband
just nu: de hära
önskan: -

- ändrade planer

shulelu brö, blev ändrade planer! ska dra och köpa comviq till mig nu sen ska jag träffa en köttbulle som heter kadriye & en banan som heter vanessa (K)  så kommer nog inte blogga tills jag kommer hem:) PUSS


gammal bild.

- 4 augusti

sho vakna 20 i 3, just när det är fint väder idag! typiskt mig -.-  men tummen upp för vädret (Y) har plattat håret, sminkat mig och fixat mig lite sådär. ska snart käka något sen drar jag ner till stan för att göra lite saker en snabbis:) sen vet jag inte vad som händer höhö, vi hörs <3

www.belenvaldes.blogg.se


- dagens...

låt: ingen
frisyr: plattat/utlsäppt
smink: mascara!
klädsel: mjukis & linne
planer: ute bio
vill ha: money
saknad: kadriye bror
tråkigaste: nu
finaste: ingen
kram: ingen
humör: bäst
mående : bra
borde: typ fixa mig?
parfym: ingen än
bästa: -
längtan: augusti festivalen!
kärlek : ingen
skratt: lillebror han e cp
tanke: -
irritationsobjekt: -
smycke: armband
just nu: tråkigt
önskan: -


- tråkiigt..

Testet startar: 18:48
Jag heter: valerie
Min ålder är: 13

JAG ÄR
Nöjd med min kropp?: nej
Nöjd med mitt utseende?: njaa
En typ som gillar att bråka?: när jag är på dåligt humör
Längre än 1.75cm?: haha nej?
En person som älskar att retas?: ibland :D
Alltid glad?: aa sådär
En kille?: nej
En tjej?: aa
Super kär?: nej
civilstatus?: singel
Positiv när det händer tråkiga saker?: beror på vad det är
Neger?: haha, nej


JAG BRUKAR

Se på tv?: aa
Vara med mina vänner?: aa
Låssas att jag är stålmannen och kan flyga?: kan hända:)
Vara naken?:  haha aa :$
Be till gud?: aa
Sova?: alltid
Spionera om dina föräldrar har samlag?: HAHAH ABSOLUT INTE
Sjunga i duschen?: nää
Skutta runt på stan som lilleskutt?: inte riktigt :)
Prata med dig själv framför spegeln?: heheh
Stöta på andra fast du redan har en Flickvän/Pojkvän?: no.
Gå till stan för att stila?: ahaha nej
Åka buss?: aa
Knulla folk i röven?: HAHA nej
 

JAG HAR
Hamnat i bråk?: aa
Blivit slagen?: aa
Fått komplimanger av en okänd? aa
Skrikit åt en okänd person?: inte skrikit tror jag inte haha :O
Klarat ett prov?: aa
Sårat någon? aa
Ramlat ner för en trappa?: haha kan ha hänt
Slagit någon tillbaka?: aa
Hamnat på sjukhus pga slagsmål?: nej
Haft samlag med en som är 10 år äldre?: nej 
  
Slagit en vän?:
på skoj :)
Druckit te?: aa
Kallat din vän för sexbomb?: haha jarå :)
Stått på ett tak?: aa
Klagat på dig själv?: aa
Sagt fula ord till dina föräldrar?: mm.
Rymt hemifrån?: :  inte riktigt, ba gått ut i smyg kanske haha
Fuskat på prov?: aa
Tagit droger?: aldrig!
Rökt?: testat
Gillat en av samma kön?: aldrig
Tagit på dig jätte lite kläder fast du visste att det var kallt?: aa


JAG HAR ÅKT
Buss?: vem har inte?
Taxi?: aa
Bil?: absolut
Flygplan?: aa
Moppe?: 1 gång
Häst?: haha aa :P
Dubbeldäckare (buss)?: aa? xd
Helikopter?: nej
Ambulans?:  no :)

En röd Bmw?: vet inte
En gul Volvo?: nej
En vit Saab?: tror inte

TESTET

Var skitkul?: absolut inte
Var spännande?: ahah nej
Roligt?: ne
Säg ett valfritt ord: din mamma
Vad ville du få ut av ordet?: din mamma :)
Tror du dina vänner får nytta av det valfria ordet?: absolut
Vad ska du göra nu?: vill sovaaaa, men ska på ute bio snart
Vad är det för dag idag?:  tisdag tror jag
Vem sa senast till dig att han/hon älskar dig?: minns inte
Sista frågan, vad är klockan nu? 18:54


- vinnaren av tävlingen..

vinnaren av tävlingen blev belen! :)
nu blir du länkad på bloggen i en vecka.

www.belenvaldes.blogg.se



- 3 augusti

hej! vakna halv 3 av en massa ljud. nu sitter jag här och snackar i felefon men kadriye :D idag kanske jag får dra ut, hoppas! då kanske jag drar till ute bio i färgargården klockan 21:45 med kadriye och några! ska duscha och fixa mig lite när jag har snackat klart med kadriye för jag har inget annat att göra:) puss


- valfri


I never said it would be easy, I only said it would be worth it


- How to deal

shenaaaaaa. ruttnar här hemma, finns inget roligt att göra:( men som tur kommer my beautiful sister hit snart<3 har i alla fall precis kollat klart på en film i tv:en. det hete ''How to deal'' den vá skit bra! rekommenderar den till alla:) MEN.. vet ni vad? nu har jag inget att skriva om. besos! ♥

 
den där killen är så jävla het alltså :|


- TÄVLING!

finn fem fel på den här bilden under och om du gissar rätt så blir du länkad på bloggen i 1 vecka! det betyder att du måste ha blogg. men om du vill så kan du gissa ändå. lycka till! :)


- 2 augusti

shulululu, vakna först halv 11 av att baba ringde :|, minns inte direkt vad vi snacka om haha jag sov typ fortfarande? i alla fall, sen somna jag om till 10 över 2 av att någon snacka i telefon? gick upp och ingen vá hemma -.-  titta på tv lite snabbt men fanns inget kuligt. så satte mig här och checka in bloggar. får inte gå ut idag heller så det kommer upp fler inlägg senare. ska försöka göra dom roliga eller aa.. bättre än igår höhö. ciao <3


- 02:51

har precis käkat lite och fixat lite bilder. nu ska ta och röra mitt arsle mot sängen! haha är dö trött faktiskt, även om jag bara suttit hemma och inte gjort något. men hejdå sa sova nu! blev inte att lägga mig så ''tidigt'' trots allt. hehe (a) man är ju som man är;)  godnatt <3


- valerie veraa' muñoz.



Life will knock us down, but we can choose to get up again


- far away

har precis kommit från duschen typ:) har fixat mina ögonbryn lite och nu sitter jag här IGEN och har boring hihi. ska fixa lite käk, eller alltså ska se om det finns nåt gott hehe. sen drar jag och lägger mig! tidigare än vad jag brukar haha, nej men måste börja lägga mig tidigt. släpper ett inlägg innan jag lägger mig! puss ♥


bjudeli bjud bild

- hancock

har precis kollat klart på filmen Hancock. haha efterbliven? aa.. den var i alla fall dö bra! den vá värt att se ;) sitter bara här nu och tråkar - IGEN. ska försöka hitta på nåt. bye <3

hancok.jpg Hancock image by JeanPaul5223 hancok.jpg Hancock image by JeanPaul5223

- barn som vill byta kön

ojuste, idag när jag kollade på tv tidigare. så kollade jag på ett pogram i fyran som hette 'barn som vill byta kön''. jag tror det var så men jaja.. det fanns tex en pojke på kanske 5-6 år? han hade slutat klippa sitt hår, börja klä sig som en flicka osv.. alltså det var helt sjukt! hon eller han rättaresagt målade sina naglar osv precis vad tjejer gör! jag har inget emot det. men det är bara sjukt att så små barn gör eller tänker på nåt sånt - att byta kön. sen frågade någon honom: om du var tvungen att vara pojke igen i endast en vecka, skulle du gå med på det? då sa ju han, aldrig! att han dör hellre. haha, lite sjukt faktiskt. men det jag inte fatta vá varför föräldrarna låter sina småbarn byta kön? jag skulle väntat tills mitt barn var gammal nog för att bestämma något sånt. och i pogramet så pratade barnet och mamman om att barnet skulle operera eller något sånt för att få bröst & sånt som tjejer får osv?!?! eftersom det är en pojke så det kan ju inte bara komma bröst bara så där.. helt sjukt säger jag bara!

men så ni vet har jag inget problem med sånt att man vill vara motsatta könet, säger bara att det är sjukt att så små barn vid åldern 5-8 år vill byta kön så tidigt. hur kan dom ens tänka på något sånt vid den åldern?


- risifrutti

drog till Hemköp med mamis förut, skönt med frisk och luft fan haha :D när vi kom hem käka jag mat, lite sent men orkade inte äta förut hehe. snart ska mamma på bio med Mattias och kolla på Inception, jag vill också se den! massa säger ju att den är bra :( hm.. får ju inte gå ut eller nåt -.-  men i alla fall, när hon har dragit ska jag sätta mig framför tv:en och hitta en bra film och samtidigt käka risifrutti. hihi me miche like risifrutti :D

   


- hiss & diss.



♥ svart nagellack
♥ sommarkläder
♥ augusti festivalen
♥ jersey shore
♥ facebook



• vädret
 sommaren är slut
• kyckling
• utegånsförbud? haha

- dagens...

låt: ingen
frisyr: bulle
smink: mascara
klädsel: mjukis & t-shirt
planer: inget
vill ha: ny mobil!!!!!!
saknad: francesca :O
tråkigaste: ALLT
finaste: ingen
kram: ingen
humör: bra
mående : sådär
borde: vet inte
parfym: ingen
bästa: inget
längtan: augusti festivalen
kärlek : ingen
skratt: inget hahah
tanke: -
irritationsobjekt: -
smycke: armband
just nu: DÖR AV TRÅK
önskan: -

- tråkigt

hej alltså jag dör verkligen av tråk. för det första ingen är social i msn, finns inget roligt att göra på facebook, bdb är tråkig, och bloggen också för det finns inget roligt att göra eller skriva. ohså funkar det inte att lyssna på musik :( inget roligt i tve.. vad fan ska man göra ?!?!

- ohoo

får inte gå ut på några dagar, så kan inte dra ut idag -.-  jag kommer fan dö. jag klarar inte ens av att sitta hemma en halv dag!.. och nu får jag inte gå ut ett par dagar :(

- 1 augusti

ny månad, hoppas den blir bättre än den andra! i alla fall, vakna halv 2 och har precis suttit mig vid datan typ. håller på att checka in bloggar osv. finns inte så mycke att göra:) snart ska jag ta en dusch och fixa mig. sen måste jag dra till atrium och fixa lite skit med några. pussHEJ!


dagens outfit (igår)

- godnatt!

alltså åh mår så dåligt just nu.. känns som att jag aldrig kan göra något rätt! jag har ännu en gång gjort mig själv besviken. va jag tvungen att göra det där:( alltså åhh.. irriterande!.. GODNATT

- dagens...

låt: slipped away
frisyr: platt/utsläppt
smink: mascara & puder
klädsel: olika
planer: stan sen kadriye & paulina <3
vill ha: ny mobil
saknad: farmor.
tråkigaste: nu
finaste: mina kläder
kram: kadriye&paulina
humör: bäst men inte längre.
mående : bra
borde: sova
parfym: mammas
bästa: inget typ.
längtan: augusti festivalen
kärlek : ingen
skratt: vet inte
tanke: en sak..
irritationsobjekt: en kärring.
smycke: armband
just nu: tråkar
önskan: spola tbx tiden!

- kort om dagen!

efter jag blogga drog jag till atrium med paulina, kadriye & bror för att lämna han hos mormor. efter det drog vi tjejer till stan i MC en snabbis sen drog vi uppåt till Halvars och träffa några som heter mirza, ibbe, loiyd och en till kille. vet inte om jag stava rätt på namnen men skitsamma haha:) vi gjorde typ inget, bara vá lite. sen drog killarna, och kadrie&paulina drog till busshållsplatsen medans jag drog hemåt. nu sitter jag här och fixar lite grejer. HEJDÅ


RSS 2.0